eliittikumppani uudistus 2016
Eliittikumppanin ulkoasu uudistui kesällä 2016. Kuva: Eliittikumppani

Eliittikumppani on uudistanut deittipalveluaan. Muutosten kohteina ovat olleet erityisesti sivuston ulkoasu ja logo. Palvelun uusi ilme julkaistiin 15.6.2016.

Eliittikumppani on sivistyneille ja aidoille pitkäaikaista parisuhdetta etsiville sinkuille suunnattu deittipalvelu. Palvelun perustana on kattava luonnetesti, jonka avulla käyttäjille ehdotetaan parhaiten sopivia kumppaniehdokkaita. Kaikki profiilit tarkistetaan, mikä tekee Eliittikumppanista luotettavan ja turvallisen seuranhakupaikan. Käyttäjien tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Kuvat ja profiilit eivät koskaan näy rekisteröimättömille käyttäjille tai löydy hakukoneiden avulla. Sivuston suurin käyttäjäryhmä ovat 35–45-vuotiaat.

Eliittikumppani ilmoittaa pyrkivänsä uudella ilmeellään tuomaan paremmin esille sivuston henkeä. Sen odotetaan vetoavan erityisesti sinkkuihin, jotka toivovat löytävänsä kestävän ja onnellisen parisuhteen. Tyylikäs, siisti ja positiivinen ulkoasu onkin selvä parannus aikaisempaan verrattuna. Eliittikumppani on ollut jo pitkään Suomen kymmenen suosituimman deittisivuston joukossa. Uudistunut ilme houkuttelee sivustolle todennäköisesti runsaasti myös uusia käyttäjiä.

Tutustu tästä uudistuneeseen Eliittikumppaniin ja lue täältä Eliittikumppani arvostelu ja kokemuksia.