Uusi sivusto rikkaille miehille ja kauniille naisille
Suomeen rantautui uusi sugar daddy -deittisivusto. Kuva: Richmeetbeautiful

Suomeen on rantautunut uusi rikkaille miehille ja kauniille naisille suunnattu deittipalvelu. Sivuston nimi on RichMeetBeautiful ja se julkaistiin Pohjoismaissa elokuussa 2017. Uusi palvelu ilmoittaa tarkoituksekseen tuoda yhteen kypsät taloudellisesti menestyneet miehet ja nuoret kauniit naiset.

RichMeetBeautiful sivusto on osa sokerideittailuksi tai sugardatingiksi kutsuttua ilmiötä, jossa useimmiten rikas mies ja nuori nainen ovat molempia osapuolia hyödyttävässä suhteessa. Miestä kutsutaan tällaisessa järjestelyssä sugar daddyksi ja naista vastaavasti sugar babeksi. Jos suhteessa varakas osapuoli on nainen, häntä kutsutaan sugar mamaksi. Nuorta miesseuralaista kutsutaan yleensä Toy Boyksi. Useimmiten on kuitenkin kyse nimenomaan varakkaan vanhemman miehen ja nuoren kauniin naisen välisestä järjestelystä.

Suhteen luonne voi vaihdella tapauskohtaisesti, mutta yleensä mies tarjoaa naiselle taloudellisia etuja seuraa vastaan. Suhteen luonteesta voi olla hyvin tarkkaan sovittu tai se voi toimia luonnollisemmin ilman asiasta puhumista. Joka tapauksessa nainen hyötyy yleensä suhteesta taloudellisesti ja mies saa vastaavasti nuorta kaunista seuraa.

Katso tästä miltä uusi rikkaille miehille ja kauniille naisille tarkoitettu sivusto näyttää!

Sivuston perustaja ja toimitusjohtaja, Sigurd Vedal, kertoi haastattelussa sivuston perustamisesta ja sen tavoitteista.

“Tämä on kasvava suuntaus seuranhaun markkinoilla ja tutkimustemme mukaan se tulee kasvamaan hyvin nopeasti. Odotan, että sivustolla tulee olemaan kaksi miljoonaa käyttäjää vuoden 2018 loppuun mennessä sukupuolijakauman ollessa tasainen miesten ja naisten välillä. Olen erittäin ylpeä tällaiseen tarpeeseen vastaavan markkinapaikan perustamisesta ja kokonaan uuden maailman avaamisesta rikkaille miehille ja kauniille naisille.”

Alta voit vielä katsoa lyhyen esittelyvideon uudesta rikkaille ja kauniille suunnatusta sivustosta.