Koti Hae seuraa netistä – Näin pääset helposti alkuun

Hae seuraa netistä – Näin pääset helposti alkuun

Suomalaiset sinkut hakevat yhä enemmän seuraa netistä. Nettideittailulla on perinteiseen seuranhakuun verrattuna monia etuja. Seuraa voi hakea koska ja missä tahansa, tutustua voi rauhassa ajan kanssa tai nopeasti treffien merkeissä, ja vain muutaman klikkauksen päässä on jatkuvasti suuri määrä ihmisiä, joihin ei koskaan muuten livenä voisi törmätä. Netistä voi hakea seuraa tositarkoituksella tai seikkailumiellä ja toiveissa voi olla elämän pituinen yhteinen taipale tai vain hetken huuma. Nettideittailussa pääsee toteuttamaan itseään. Seuranhakun aloittamisen helpottamiseksi olemme koonneet tähän sopivimmat deittisivustot ja deittisovellukset eri-ikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville deittailijoille. Näiltä sivustoilta voit hakea niin treffiseuraa, seksiseuraa kuin elämänkumppaniakin.

Seuraa eläkeläisille ja vanhuksille

Nettideittailua pidettiin vielä kymmenen vuotta sitten nuorison puuhana. Sittemmin myös vanhempi polvi on innostunut seuranhausta netissä. Seuraavista palveluista löytyy mutkattomasti seuraa eläkeläiselle tai vanhukselle.

Match.com sopii hyvin seuranhakuun kaikenikäisille onnellista parisuhdetta etsiville suomalaisille miehille ja naisille. Erityisen paljon palstalla on yli nelikymppisiä seuranhakijoita.

50plusmatch tarkoitettu ainoastaan yli viisikymppisille deittailijoille. Täältä on eläkeläisen tai vanhuksen helppo löytää samanhenkisiä ja omanikäisiä tuttavuuksia.

seuraa elakelaisille ja vanhuksille

Seuraa seikkailijoille ja seksinnälkäisille

Netistä ei etsitä ainoastaan vakituisia parisuhteita. Yhä useampi on liikkeellä pilke silmäkulmassa ilman toiveita pitkästä suhteesta. Tässä on kaksi hyvää vaihtoehtoa, jos toivot löytäväsi seuraa seikkailumielellä.

CasualDating on suosittu vapaamieliseen seuranhakuun suunnattu deittisivusto ja -sovellus. CasualDating tarjoaa mahdollisuuden etsiä seksiseuraa rennossa ja turvallisessa ympäristössä. CasualDating on asiallinen vaihtoehto seksiä kaipaaville deittailijoille.

Sexpartner on uusi seikkailuseuran ja vapaiden suhteiden hakuun suunnattu sivusto. Sexpartnerista voi hakea seuraa sosiaalisen median tapaan, mutta ilman turhaa sensuuria. Vapaa ilmapiiri ja mahdollisuus seikkailuseuran hakuun on kasvattanut sivuston suosiota huomattavasti. Tämänkaltaiselle sivustolle on selvästi suuri kysyntä.

seuraa seikkailijoille

Seuraa varatuille

Oli asiasta sitten mitä mieltä tahansa, niin netti on kiistatta yksi parhaimmista ja helpoimmista paikoista etsiä seuraa varatulle. Parisuhteessa elävä voi etsiä elämäänsä jännitystä tavallisilta treffisivustoilta, mutta vielä paremmin uusia tuttavuuksia löytyy erityisesti varatuille suunnatuista palveluista. Näiden sivustojen käyttäjämäärä kertoo suuresta kysynnästä. Seuraavassa on esitelty monen mielestä paras treffipalsta varatulle deittailijalle.

Victoria Milan on parisuhteessa eläville miehille ja naisille suunnattu seuranhakupaikka. Sivustolta voi hakea arjen piristykseksi keskusteluseuraa, satunnaisia tuttavuuksia sekä pitkäaikaisia seksisuhteita. Kaikki sivuston käyttäjät eivät välttämättä halua tavata uusia tuttavuuksiaan, mutta moni myös etsii tuttavuuksia nimenomaan oikean elämän kontaktiin. Victoria Milanissa on helppo tutustua samanhenkisiin ihmisiin, eikä sivustolla yleensä joudu oikeuttamaan tekemisiään tai valintojaan. Palvelu sopii kaikille, jotka ovat tarkan harkinnan jälkeen päättäneet etsiä parisuhteen ulkopuolista suhdetta.

seuraa varatuille

Seuraa eronneille ja yksinhuoltajille

Nettideittailu on eronneelle, YH-äidille tai YH-isälle erinomainen tapa hakea seuraa. Deittipalveluista löytyy paljon samassa elämäntilanteessa olevia sinkkuja. Tässä on kolme parasta deittisivustoa seuranhakuun eronneelle tai yksinhuoltajalle.

Eliittikumppani tarjoaa laadukkaan palvelun pitkäaikaista parisuhdetta toivoville sivistyneille ja asiallisille sinkuille. Sivusto on erityiseste kolme-, neljä- ja viisikymppisten suosiossa.

Match.com on ollut jo yli vuosikymmenen erinomainen valinta seuranhakuun tositarkoituksella. Palvelu on täysin suomenkielinen, mutta uusia tuttavuuksia voi hakea Suomen lisäksi myös ulkomailta.

NextLove on erityisesti eronneille ja yksinhuoltajille suunnattu deittipalvelu. Sivustolta löytyy helposti seuraa samanlaisessa elämäntilanteessa olevista miehistä ja naisista.

seuraa eronneille ja yksinhuoltajille

Seuraa nuorille ja opiskelijoille

Netistä löytyy mutkattomasti seuraa nuorelle tai opiskelijalle. Tämä ikäryhmä arvostaa deittipalveluissa erityisesti edullisuutta ja hyvää mobiilikäytettävyyttä. Seuraavat kolme deittipalvelua sopivat hyvin nuorelle tai opiskelijalle.

OkCupid sopii hyvin deittailijalle, joka toivoo deittipalvelulta rentoa ja kansainvälistä ilmapiiriä. Peruskäyttö on ilmaista, mutta myös maksullisia lisäominaisuuksia on tarjolla.

Tinder on erittäin suosittu deittisovellus nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Se sopii erityisesti vapaata tapailua ja uusia tuttavuuksia hakevalle deittailijalle.

seuraa nuorille ja opiskelijoille