Talvi tuo mukanaan kylmän sään, lyhyet päivät ja pitkät illat. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että deittailusta täytyisi pitää taukoa. Päinvastoin, talvi hyvää aikaa hakea seuraa ja aloittaa uusia ihmissuhteita.

Kävimme läpi puoli vuotta sitten parhaita keinoja löytää deittiseuraa kesällä. Tässä artikkelissa jatkamme samalla teemalla, mutta tällä kertaa tutkailemme parhaita tapoja löytää treffiseuraa talvella.

Kokeile nettideittailua

Deittailu on viimeisen vuosikymmenen aikana siirtynyt yhä enemmän verkkoon. Deittisovellusten ja -sivustojen käyttö on suosittu keino hakea seuraa ja uusia tuttavuuksia. Talvella ulkona on kylmää ja pimeää, joten nettideittailu tarjoaa helpon ja mukavan tavan tutustua uusiin ihmisiin oman kodin lämmössä. Tärkeä ensimmäinen askel on valita sovellus tai sivusto, joka vastaa omia tarpeita ja toiveita. Profiilin luomisessa kannattaa olla rehellinen ja aito. Lisäksi kannattaa muistaa, että aktiivisuus ja aloitteellisuus ovat nettideittailussa menestymisen kannalta avainasemassa.

Aloita uusi harrastus tai osallistu aktiivisesti tapahtumiin

Talvi tarjoaa monia harrastusmahdollisuuksia niin ulkona kuin sisälläkin. Voit kokeilla esimerkiksi luistelua, hiihtoa, retkeilyä tai osallistua sisällä järjestettäville kursseille. Uuden harrastuksen aloittaminen tai osallistuminen talvitapahtumiin on erinomainen tapa tavata samanhenkisiä ihmisiä. Etsi paikallisia kiinnostavia kursseja tai tapahtumia. Muista olla myös avoin ja sosiaalinen sekä aktiivinen keskustelujen aloittaja. Kutsu kiinnostava uusi tuttavuus viettämään kahdenkeskistä aikaa harrastuksen parissa. Se voi olla erinomainen tapa tutustua paremmin.

Osallistu työhön tai opiskeluun liittyviin tapahtumiin

Työpaikan pikkujoulut, ystävien järjestämät illanistujaiset ja erilaiset opiskelijatapahtumat ovat erinomaisia paikkoja tavata uusia ihmisiä. Näissä tilaisuuksissa voit tutustua ihmisiin, jotka ovat jo jollain tavalla osa laajempaa tuttavapiiriäsi. Osallistu aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, joita ystäväsi tai työkaverisi järjestävät. Ole avoin uusille tuttavuuksille ja valmis juttelemaan erilaisten ihmisten kanssa. Yhteiset tuttavat tekevät usein tutustumisesta luontevampaa.

Muista turvallisuus

Deittailussa, tapahtui se sitten verkossa tai kasvokkain, on tärkeää muistaa turvallisuus. Järjestä ensimmäinen tapaaminen julkisella paikalla ja kerro tarvittaessa jollekin tuttavallesi, minne olet menossa. Älä jaa kaikkia henkilökohtaisia tietojasi liian aikaisessa vaiheessa. Jokin alkaa epäilyttää, muista kuunnella vaihtojasi.

Hyödynnä talven romanttiset mahdollisuudet

Talvi tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia romanttisiin hetkiin uuden kumppanin kanssa. Hyödynnä kylmä vuodenaika luomalla uusia lämpimiä muistoja. Suunnittele esimerkiksi päiväretki luontoon ja yhdistä siihen evästauko nuotion äärellä lämmintä juomaa nauttien. Luistelu ulkoilmassa ja lämmin kaakao sen jälkeen toimii erinomaisena treffi-ideana talvella. Jos haluatte pysyä sisätiloissa, elokuvailta kotona popcornin ja viltin kera on mainio vaihtoehto.

Todetaan vielä lopuksi, että vaikka kesä on rakkauden aikaa myöskään talvella deittailusta ei kannata luopua. Talvi tarjoaa erilaiset, mutta silti erinomaiset, puitteet treffikumppanin tai jopa loppuelämän parisuhteen löytämiseen. Toivottavasti löydät tämän kylmän ja pimeän vuodenajan keskeltä lämpöä ja läheisyyttä tai ehkä jopa elämäsi rakkauden.