treffiseuraa vapuksi
Moni suhde saa alkunsa vappuna. Kuva: Stocksnap.io

Nyt on taas se aika vuodesta, kun luonto alkaa vähitellen vihertää ja ilma lämmetä. Vappua edeltävän viikon lämpö on tuonut suomalaisille kevättä rintaan ja saanut kesämielen heräämään.

Kevät on pariutumisen aikaa paitsi eläimillä myös ihmisillä. Moni suhde onkin saanut alkunsa vuoden ensimmäisten lämmittävien auringonsäteiden aikaan.

Vappu on erityisen hyvä aika löytää uusi kumppani. Ihmiset ovat silloin juhlamielellä ja valmiita uusiin kohtaamisiin ja kokemuksiin. Juhlahumussa ei voi koskaan tietää kuka tulee vastaan. Kohtaamisista voi kehkeytyä niin kiihkeitä yhden yön iloitteluita kuin pitkään kestäviä parisuhteita.

Paras aika löytää seuraa on vappuaattona riehakkaan juhlahumun keskeltä. Vappuaatto asettuu tänä vuonna tiistaille. Koko maahan on luvattu poutaista säätä, mutta ihan edeltävän viikon lämpöihin ei päästä. Sää sallii kuitenkin hyvin myös ulkona juhlimisen.

Vappu on juhannuksen ohella yksi vuoden parhaista juhlista seuranhakuun. Liikkeellä on paljon kaikenikäisiä ihmisiä ja mielenkiintoisia tuttavuuksia tulee vastaan erityisemmin yrittämättäkin. Iloinen mieli ja kohtuullinen alkoholin käyttö ovat yleensä hyvä yhdistelmä. Oma toimintakyky kannattaa pitää hyvänä myös pikkutunneille.

Jos ei halua jättää seuran saamista sattuman varaan, vapputreffit voi hommata vaikka jo valmiiksi netin deittipalvelusta. Moni toivoo löytävänsä seuraa tositarkoituksella, mutta Vappu on otollista aikaa löytää myös yhden illan seksiseuraa. Vielä on hyvin aikaa liittyä deittipalveluun ja sopia treffit vappuaatolle tai vappupäivälle.

Mukavaa Vappua kaikille sivuston lukijoille!