Minkälaisia ovat käyttäjien kokemukset Be2 deittipalvelusta?

Nykyään netissä on kymmeniä erilaisia seuranhakupalstoja. Osa sivustoista on erikoistunut tarjoamaan palveluita tietylle erityisryhmälle, kun taas toiset treffipalstat markkinoivat palveluaan kaikille seuranhakijoille. Kaikille suunnattujen deittipalveluiden etuna on suuri käyttäjien määrä sekä mahdollisuus hakea monenlaista seuraa samasta paikasta. Erikoistumisen etuna puolestaan on se, että kohdennetuilta seuranhakupalstoilta on helpompi löytää samanhenkistä seuraa, ja niissä törmää harvemmin epäasiallisiin yhteydenottoihin.

Be2 seuranhakupalsta määrittelee kohderyhmänsä melko tarkasti. Palvelu on suunnattu nettideittailijoille, jotka hakevat seuraa tositarkoituksella ja ovat kiinnostuneet löytämään vakituisen suhteen. Palvelu pohjaa vahvaan laatu korvaa määrän periaatteeseen. Be2 seuranhakupalvelussa ei haeta eroottisia seikkailuja, ja häiriköt sekä huijarit loistavat poissaolollaan. Be2 palvelua kannattaa kokeilla, jos on valmis kestävään parisuhteeseen, ja haluaa tavata uusia ihmisiä, jotka tuntevat samoin.

Testasimme Be2 seuranhakupalstalle rekisteröitymistä ja sivuston toimivuutta.

Be2 seuranhakupalstalle liittyminen

Be2 treffisivustolle liittyminen on täysin ilmaista, eikä sen myötä sitoudu tilaamaan mitään maksullisia palveluita. Liittymiseen tarvitset ainoastaan toimivan sähköpostiosoitteen. Rekisteröinnin yhteydessä ei kysytä nimeä, puhelinnumeroa tai osoitetta. Lisäksi sinun tulee valita itsellesi mieluinen käyttäjätunnus.

Be2 treffipalstan rekisteröitymisprosessi vie aavistuksen enemmän aikaa kuin keskimäärin muilla deittipalstoilla. Rekisteröitymisen yhdeydessä käyttäjä täyttää melko kattavan persoonallisuustestin. Kattava testi helpottaa sopivien kumppaniehdokkaiden löytämistä. Testi on hyvä täyttää huolella, ja siihen kannattaa vastata totuudenmukaisesti. Testin kysymyksiin ei ole olemassa oikeita tai vääriä vastauksia, vaan kysymyksiin kannattaa vastata spontaanisti. Alla olevista kuvakaappauksista näkyy Be2 treffipalstan rekisteröitymisprosessi sekä osa persoonallisuustestin kysymyksistä.

Kysymyksiin vastaamisen jälkeen sinut toivotetaan tervetulleeksi Be2 sivuston käyttäjäksi, ja pääset tutustumaan deittisivuston toimintoihin sekä muiden käyttäjien profiileihin. Tässä vaiheessa voit myös täydentää omaa profiiliasi tarpeen mukaan.

Be2 seuranhakupalvelun käyttö

Kun olet kirjautunut Be2 seuranhakupalstalle, voit tarkastella omaa profiiliasi, hakea muita käyttäjiä ja tarkastella postilaatikkoasi. Be2 suosittelee sinulle persoonallisuustestin ja muiden ominaisuuksiesi perusteella kiinnostavia käyttäjiä. Voit myös hakea käyttäjiä vapaasti monipuolisten kritteerien perusteella ja tallentaa mielenkiintoisia profiileja suosikkeihisi. Näet myös kuka on viimeksi vieraillut profiilissasi. Alla olevista kuvakaappauksista näkyy hyvin Be2 seuranhakupalvelun käyttöliittymä ja ominaisuudet.

Tutustuttuasi Be2 treffipalstan ominaisuuksiin, kannattaa ottaa aktiivisesti yhteyttä muihin käyttäjiin. Aktiivisuus, asiallisuus ja hyvä huumorintaju ovat valttia nettideittailussa ylipäätään ja etenkin pidempiaikaisten suhteiden hakuun suunnatulla Be2 seuranhakupalstalla. Omaan deittiprofiiliin kannattaa ehdottomasti lisätä laadukas kuva.

Kenelle Be2 seuranhakupalsta sopii?

Be2 treffipalsta on erinomainen valinta kaikille niille nettideittailijoille, jotka ovat valmiita löytämään elämäkumppanin, rakastumaan ja muodostamaan kestävän parisuhteen. Muutamalla toisella suomalaisella seuranhakupalstalla on ehkä enemmän käyttäjiä, mutta Be2:ssa laatu korvaa määrän. Be2 käyttäjät hakevat seuraa aktiivisesti ja tapaavat mielellään myös kasvotusten. Häiriköitä tai sopimattomia viestejä lähetteleviä käyttäjiä ei monista muista seuranhakupalveluista poiketen Be2:ssa ole juuri ollenkaan.

Be2 seuranhakupalstalle liittyminen on ilmaista. Palstan käyttöön ja muiden käyttäjien profiileihin voi tutustua rauhassa. Be2 tarjoaa myös maksullista premium-jäsenyyttä. Premium-jäsenyyden voi tätä kirjoittaessa ostaa 1-6 kuukaudeksi kerrallaan. Hinnat ovat treffipalstojen keskitasoa ja pidemmistä jäsenyyksistä saa tuntuvan alennuksen.

Liity tästä Be2 treffipalstalle ja löydä elämäsi rakkaus!

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Hinta
70 %
Käyttäjämäärä
80 %
Käyttökokemus
80 %
Ominaisuudet ja toiminnot
80 %
Yksityisyys
80 %
Edellinen artikkeliMitä hyvä deittiprofiili sisältää?
Seuraava artikkeliVinkkejä seuranhakuun miehille
be2-arvostelu<a href="https://www.nettideittailu.com/be2" rel="nofollow" target="_blank">Be2</a> on erityisen hyvä valinta yli nelikymppiselle deittailijalle, joka toivoo löytävänsä elämänkumppanin tositarkoituksella.