Top 4 parhaat deittisivustot onnistuneeseen seuranhakuun

icon artikkeli
Olen listannut tälle sivulle parhaat suomalaiset deittisivustot. Lista perustuu omiin kokemuksiini sekä käyttäjiltä saatuun palautteeseen. Parhaiten itselle sopiva deittisivusto kannattaa kuitenkin aina valita omien tarpeiden mukaan. Päivitän listaa tarpeen mukaan. Lista on päivitetty viimeksi maaliskussa 2023. Jos et ole kiinnostunut löytämään seurustelu- tai elämänkumppania, olen listannut myös parhaat paikat hankkia deittiseuraa seikkailumielellä.

1. Eliittikumppani

eliittikumppani deittisivusto
 • Sivuston osoite: www.eliittikumppani.fi
 • Sopivasti rajattu kohderyhmä tuo yhteen samanhenkisiä ihmisiä
 • Kaikki profiilit tarkastetaan
 • Käyttäjät ovat sitoutuneet löytämään elämänkumppanin

Lue tästä Eliittikumppanin arvostelu →

Eliittikumppani tarjoaa laadukkaan palvelun korkeatasoista kumppanin hakua arvostavalle nettideittailijalle. Sivusto ei välttämättä sovi kaikille, mutta se on kerännyt suosiota laatua, toimivuutta ja luotettavuutta arvostavien miesten ja naisten keskuudessa. Suosio on kasvanut tasaisesti ja laatuun keskittyvälle deittisivustolle näyttää olevan kysyntää. Eliittikumppani on suunnattu nimenomaan seuranhakuun tositarkoituksella. Sivustolla voi täyttää monen kohdan luonnetestin, jonka perusteella tarjotaan täsmällisiä kumppaniehdokkaista. Muita käyttäjiä voi toki myös selailla perinteiseen tapaan. Eliittikumppani sopii erityisesti laatua arvostavalle nettideittailijalle, joka on valmis asettumaan aloilleen. Eliittikumppani tarjoaa erilaisen mutta laadukkaan ja toimivan vaihtoehdon muille deittisivustoille, minkä ansiosta se on listamme kärkisijalla.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

2. Match.com

match.com deittisivusto
 • Sivuston osoite: fi.match.com
 • Paljon käyttäjiä kaikissa ikäryhmissä
 • Monipuoliset ominaisuudet ja toimiva sivusto
 • Vapaa sanahaku

Lue tästä Match.comin arvostelu →

Match.com yksi maailman tunnetuimmista deittisivustoista. Palvelu on erittäin suosittu myös Suomessa. Aktiivisia suomalaisia profiileita sivustolta löytyy noin 50 000. Match.com on suunnattu pääasiassa seuranhakuun tositarkoituksella. Toki sivustolta voi löytää myös uusia ystäviä tai seuraa vapaampaan tapailuun. Palvelussa on paljon käyttäjiä kaikissa ikäryhmissä. Sivusto on toimiva ja epäasiallisia käyttäjiä ei juurikaan ole. Nettideittailukokemus on kaikin puolin miellyttävä. Käyttäjien palaute on ollut pääasiassa myönteistä, ja moni rakkaustarina on alkanut Match.com-sivustolta. Deittisivustoa voi suositella kaikille suomalaisille miehille ja naisille, jotka toivovat löytävänsä vakituisen kumppanin. Toimiva sivusto, runsas käyttäjämäärä ja positiivinen ilmapiiri oikeuttavan paikan top-listan kärkisijoilla.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

3. 50plusmatch

50plusmatch deittisivusto
 • Sivuston osoite: www.50plusmatch.fi
 • Yli viisikymppisten oma deittisivusto
 • Kaikki profiilit tarkastetaan
 • Mahdollisuus chattailla muiden jäsenten kanssa
50plusmatch nimensä mukaisesti erityisesti yli viisikymppisille suunnattu deittisivusto. Sivusto on yksi harvoista merkittävän suosion saavuttaneista Suomessa toimivista erikoistuneista treffipalveluista. Pelin henki on selvä. Palvelu on luotu tuomaan yhteen vanhemman polven nettideittailijat. Konsepti toimii hyvin, sillä nimenomaan iäkkäämmillä ihmisillä on aiemmin ollut suurin kynnys liittyä deittisivustoille. Tämä kynnys on viime vuosina madaltunut paitsi 50plusmatchin suosion myötä myös muuttuneiden asenteiden vuoksi. Yhä useampi yli viisikymppinen kokee nettideittailun hyväksi tavaksi tavata uusia ihmisiä. Tämä ikäryhmä on kasvanut myös muilla seuranhakusivustoilla nopeasti. 50plusmatchin omien tilastojen mukaan sivustolla on hieman enemmän naisia kuin miehiä. Kaikki profiilit tarkistetaan erikseen, joten deittailu sivustolla on turvallista ja epäasiallisiin ilmoituksiin tai viesteihin törmää harvoin. 50plusmatchiä voi suositella kaikille yli viisikymppisille, jotka toivovat löytävänsä seuraa tositarkoituksella.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

4. Be2

be2 deittisivusto
 • Sivuston osoite: www.be2.fi
 • Tositarkoituksella elämänkumppania etsiville suunnattu deittisivusto
 • Laaja persoonallisuustesti ja siihen perustuvat kumppaniehdokkaat
 • Kontaktitakuu
Be2 on suosittu tositarkoituksella tapahtuvaan seuranhakuun erikoistunut deittisivusto. Palvelun kulmakivi on laaja tieteelliseen tutkimukseen pohjaava persoonallisuustesti. Testin perusteella käyttäjälle tarjotaan hänelle parhaiten sopivia kumppaniehdokkaita. Tämä säästää paljon aikaa sekä tekee nettideittailusta helpompaa ja miellyttävämpää. Samanhenkistä seuraa löytyy vaivattomasti ja nopeasti. Kaikki profiilit ja kuvat tarkistetaan ennakkoon, mikä estää tehokkaasti väärinkäytökset. Be2 tarjoaa Premium-jäsenilleen ainutlaatuisen kontaktitakuun. Seuraa voi hakea sivustolta halutessaan täysin anonyymisti. Be2 sopii erityisesti yli 35-vuotiaalle deittailijalle, joka toivoo löytävänsä elämänsä rakkauden ja pitkän parisuhteen.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

Huom! Tämä artikkeli sisältää kumppanuuslinkkejä.