Top 10 parhaat deittisivustot onnistuneeseen seuranhakuun

Olen listannut tälle sivulle parhaat suomalaiset deittisivustot. Lista perustuu omiin kokemuksiini sekä käyttäjiltä saatuun palautteeseen. Parhaiten itselle sopiva deittisivusto kannattaa kuitenkin aina valita omien tarpeiden mukaan. Päivitän listaa tarpeen mukaan. Lista on päivitetty viimeksi kesäkuussa 2019. Jos et ole kiinnostunut löytämään seurustelu- tai elämänkumppania, olen listannut myös parhaat paikat hankkia seksiseuraa.

1. Eliittikumppani

eliittikumppani deittisivusto
 • Sivuston osoite: www.eliittikumppani.fi
 • Sopivasti rajattu kohderyhmä tuo yhteen samanhenkisiä ihmisiä
 • Kaikki profiilit tarkastetaan
 • Käyttäjät ovat sitoutuneet löytämään elämänkumppanin

Lue tästä Eliittikumppanin arvostelu →

Eliittikumppani tarjoaa laadukkaan palvelun korkeatasoista kumppanin hakua arvostavalle nettideittailijalle. Sivusto ei välttämättä sovi kaikille, mutta se on kerännyt suosiota laatua, toimivuutta ja luotettavuutta arvostavien miesten ja naisten keskuudessa. Suosio on kasvanut tasaisesti ja laatuun keskittyvälle deittisivustolle näyttää olevan kysyntää. Eliittikumppani on suunnattu nimenomaan seuranhakuun tositarkoituksella. Sivustolla voi täyttää monen kohdan luonnetestin, jonka perusteella tarjotaan täsmällisiä kumppaniehdokkaista. Muita käyttäjiä voi toki myös selailla perinteiseen tapaan. Eliittikumppani sopii erityisesti laatua arvostavalle nettideittailijalle, joka on valmis asettumaan aloilleen. Eliittikumppani tarjoaa erilaisen mutta laadukkaan ja toimivan vaihtoehdon muille deittisivustoille, minkä ansiosta se on listamme kärkisijalla.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

2. Match.com

match.com deittisivusto
 • Sivuston osoite: fi.match.com
 • Paljon käyttäjiä kaikissa ikäryhmissä
 • Monipuoliset ominaisuudet ja toimiva sivusto
 • Vapaa sanahaku

Lue tästä Match.comin arvostelu →

Match.com yksi maailman tunnetuimmista deittisivustoista. Palvelu on erittäin suosittu myös Suomessa. Aktiivisia suomalaisia profiileita sivustolta löytyy noin 50 000. Match.com on suunnattu pääasiassa seuranhakuun tositarkoituksella. Toki sivustolta voi löytää myös uusia ystäviä tai seuraa vapaampaan tapailuun. Palvelussa on paljon käyttäjiä kaikissa ikäryhmissä. Sivusto on toimiva ja epäasiallisia käyttäjiä ei juurikaan ole. Nettideittailukokemus on kaikin puolin miellyttävä. Käyttäjien palaute on ollut pääasiassa myönteistä, ja moni rakkaustarina on alkanut Match.com-sivustolta. Deittisivustoa voi suositella kaikille suomalaisille miehille ja naisille, jotka toivovat löytävänsä vakituisen kumppanin. Toimiva sivusto, runsas käyttäjämäärä ja positiivinen ilmapiiri nostavat uudella top 10 listallamme Match.com-deittisivuston kakkossijalle.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

3. Victoria Milan

victoria milan deittisivusto
 • Sivuston osoite: www.victoriamilan.fi
 • Suomen suosituin pettämissivusto
 • Tarkka kohderyhmä tuo yhteen samassa elämäntilanteessa olevat käyttäjät
 • Erinomaiset yksityisyysasetukset

Lue tästä Victoria Milanin arvostelu →

Victoria Milan on deittisivusto varatuille. Sivustolle voivat toki liittyä myös sinkut, mutta deittipalvelu on suunniteltu erityisesti parisuhteessa eläville miehille ja naisille. Victoria Milan on saanut osakseen paljon huomiota avattuaan palvelunsa suomalaisille. Julkisuuden ja huomion myötä käyttäjämäärä on kasvanut tasaisesti. Varatuille suunnatulle deittisivustolle näyttää olevan suuri kysyntä. Victoria Milan vastaa kysyntään tarjoamalla toimivan sivuston erinomaisilla ominaisuuksilla. Erityistä huomiota on kiinnitetty yksityisyyteen liittyviin ominaisuuksiin ja asetuksiin. Victoria Milan on hyvä valinta varatuille nettideittailijoille, jotka toivovat löytävänsä elämäänsä piristystä hankkimalla jutteluseuraa tai salarakkaan. Victoria Milan on listamme sijalla kolme, koska se vastaa suureen kysyntään laadukkaalla ja toimivalla palvelulla.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

4. 50plusmatch

50plusmatch deittisivusto
 • Sivuston osoite: www.50plusmatch.fi
 • Yli viisikymppisten oma deittisivusto
 • Kaikki profiilit tarkastetaan
 • Mahdollisuus chattailla muiden jäsenten kanssa
50plusmatch nimensä mukaisesti erityisesti yli viisikymppisille suunnattu deittisivusto. Sivusto on yksi harvoista merkittävän suosion saavuttaneista Suomessa toimivista erikoistuneista treffipalveluista. Pelin henki on selvä. Palvelu on luotu tuomaan yhteen vanhemman polven nettideittailijat. Konsepti toimii hyvin, sillä nimenomaan iäkkäämmillä ihmisillä on aiemmin ollut suurin kynnys liittyä deittisivustoille. Tämä kynnys on viime vuosina madaltunut paitsi 50plusmatchin suosion myötä myös muuttuneiden asenteiden vuoksi. Yhä useampi yli viisikymppinen kokee nettideittailun hyväksi tavaksi tavata uusia ihmisiä. Tämä ikäryhmä on kasvanut myös muilla seuranhakusivustoilla nopeasti. 50plusmatchin omien tilastojen mukaan sivustolla on hieman enemmän naisia kuin miehiä. Kaikki profiilit tarkistetaan erikseen, joten deittailu sivustolla on turvallista ja epäasiallisiin ilmoituksiin tai viesteihin törmää harvoin. 50plusmatchiä voi suositella kaikille yli viisikymppisille, jotka toivovat löytävänsä seuraa tositarkoituksella.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

5. NextLove

nextlove deittisivusto
 • Sivuston osoite: www.nextlove.fi
 • Sivusto on suunnattu erityisesti eronneille ja yksinhuoltajille
 • Palvelu tuo yhteen samanhenkisiä ja samassa elämäntilanteessa olevia sinkkuja
 • Sivustoa kehitetään jatkuvasti
NextLove on eurooppalainen sosiaalinen verkosto eronneille ja yksinhuoltajille. Sivuston tarkoituksena on tuoda yhteen samanlaisessa elämäntilenteessa olevia sinkkuja. Seuranhaku helpottuu, kun kaikilla sivuston käyttäjillä on jo lähtökohtaisesti jotain yhteistä.
Asiakaspalvelu on toiminnassa seitsemän päivää viikossa, ja siihen saa yhteyden kätevästi yhteydenottolomakkeen avulla. Sivustoa kehitetään jatkuvasti ja käyttäjien toiveita ja kokemuksia kuunnellaan aktiivisesti. NextLove sopii kaikille pitkästä parisuhteesta eronneille, jotka haluavat uusia tuulia elämäänsä.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

6. Be2

be2 deittisivusto
 • Sivuston osoite: www.be2.fi
 • Tositarkoituksella elämänkumppania etsiville suunnattu deittisivusto
 • Laaja persoonallisuustesti ja siihen perustuvat kumppaniehdokkaat
 • Kontaktitakuu
Be2 on suosittu tositarkoituksella tapahtuvaan seuranhakuun erikoistunut deittisivusto. Palvelun kulmakivi on laaja tieteelliseen tutkimukseen pohjaava persoonallisuustesti. Testin perusteella käyttäjälle tarjotaan hänelle parhaiten sopivia kumppaniehdokkaita. Tämä säästää paljon aikaa sekä tekee nettideittailusta helpompaa ja miellyttävämpää. Samanhenkistä seuraa löytyy vaivattomasti ja nopeasti. Kaikki profiilit ja kuvat tarkistetaan ennakkoon, mikä estää tehokkaasti väärinkäytökset. Be2 tarjoaa Premium-jäsenilleen ainutlaatuisen kontaktitakuun. Seuraa voi hakea sivustolta halutessaan täysin anonyymisti. Be2 sopii erityisesti yli 35-vuotiaalle deittailijalle, joka toivoo löytävänsä elämänsä rakkauden ja pitkän parisuhteen.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

7. E-kontakti

e-kontakti deittisivusto
 • Sivuston osoite: www.e-kontakti.fi
 • Kotimainen, luotettava ja turvallinen
 • Runsaasti käyttäjiä kaikissa ikäryhmissä
 • Profiilien ja kuvien ennakkotarkistus

Lue tästä E-kontaktin arvostelu →

E-kontakti on monien mittareiden perusteella Suomen suurin ja suosituin deittisivusto. Vuonna 2009 perustetulla sivustolla on yli 100 000 deittiprofiilia. Deittipalvelun kulmakiviä ovat kotimaisuus, luotettavuus ja turvallisuus. E-kontakti on suunnattu lähinnä seuranhakuun tositarkoituksella, mutta sivustolta voi etsiä myös ystävää tai seuraa harrastuksiin ja matkoille. E-kontaktin blogista voi lukea lukuisista pareista, jotka ovat löytäneet toisensa E-kontaktin kautta. Nämä ja lukuisat muut positiiviset käyttäjäkokemukset osoittavat palvelun toimivuuden. E-kontaktissa käyttäjien keski-ikä on hieman keskimääräistä korkeampi. Deittisivustoa voikin suositella erityisesti yli kolmekymppisille nettideittailijoille, jotka toivovat löytävänsä seuraa tositarkoituksella.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

8. HappyPancake

happypancake deittisivusto
 • Sivuston osoite: www.happypancake.fi
 • 100% ilmainen deittisivusto
 • Runsaasti käyttäjiä kaikissa ikäryhmissä
 • Perusominaisuudet ovat kattavat ja hyvät

Lue tästä HappyPancaken arvostelu →

HappyPancake on suosituista suomalaisista deittisivustoista ainoa, joka on ilmainen. Kaikki toiminnot ovat täysin maksuttomia, ja mitään maksullisia perus- tai lisäominaisuuksia ei ole tarjolla. Palvelu on perustettu vuonna 2013, mutta se on kasvattanut kävijämääräänsä hiljalleen. HappyPancakeen tehdään satoja uusia profiileita joka päivä. Ilmaisuudesta huolimatta nettideittailija ei joudu tyytymään yhtään vähempään kuin maksullisissa palveluissa. Perusominaisuudet toimivat hyvin ja käyttäjiä on kohtalaisesti. Kaikki profiilit tarkistetaan ennakkoon, joten epäasiallisia tai häiritseviä käyttäjiä ei juurikaan ole. Deittisivuston ilme ja tunnelma onkin asiallinen, siisti ja positiivinen. Ilmaisuus houkuttelee erityisesti nuorempia nettideittailijoita, mutta seuraa löytyy myös yli nelikymppisille.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

9. Suomi24 Treffit

suomi24 treffit
 • Sivuston osoite: treffit.suomi24.fi
 • Nopea rekisteröitymisprosessi
 • Selkeä ja helppo käyttää
 • Koko kansan deittipalsta

Lue tästä Suomi24 Treffit arvostelu →

Suomi24 Treffit on yksi Suomen tunnetuimmista deittisivustoista. Deittipalvelu toimii Suomi24 verkkoportaalin yhteydessä. Suosittu keskustelupalsta tuo käyttäjiä paljon myös Treffien puolelle. Käyttäjiä onkin runsaasti kaikissa ikäluokissa. Suomi24 Treffit on niittänyt vaihtelevaa mainetta. Palvelu näyttää vetävän puoleensa sekalaisen joukon erilaisia nettideittailijoita. Käyttäjien palautteesta päätellen epäasialliset yhteydenotot ovat Suomi24 Treffeissä melko tyypillisiä. Vastapainona käyttäjien aiheuttamalle kyseenalaiselle maineelle sivusto tarjoaa monipuolisen ja toimivan alustan nettideittailulle. Kaikki perusominaisuudet ovat ilmaisia ja maksua vastaan saa käyttöönsä suuren joukon hyödyllisiä lisäominaisuuksia. Sivustoa voi kuitenkin käyttää täysin hyvin myös ilman maksullisia lisäominaisuuksia. Sivustolta voi etsiä niin elämänkumppania kuin seksiseuraakin. Suomi24 Treffejä voi suositella erityisesti Suomi24:n keskustelupalstoilla viihtyvälle budjettitietoiselle nettideittailijalle.

VIERAILE SIVUSTOLLA →

10. Seuraajokaiselle

seuraajokaiselle deittisivusto
 • Sivuston osoite: seuraajokaiselle.fi
 • Luotettava, 100% suomalainen deittisivusto
 • Kaikki profiilit tarkastetaan
 • Mahdollisuus tutustua palveluun 2 päivää täysin ilmaiseksi
Seuraajokaiselle on pitkään toiminnassa ollut suomalainen seuranhakusivusto. Sivustolla voi ottaa muihin käyttäjiin yhteyttä paitsi perinteisesti viestittämällä myös soittamalla tai tekstiviesteillä. Palvelu mahdollistaa yhteydenoton anonyymisti ja turvallisesti. Liittyminen on ilmaista ja lisäominaisuudet ovat edullisia. Asiakaspalveluun saa helposti yhteyden niin sähköpostitse kuin soittamallakin. Seuraajokaiselle on toimiva sivusto, joka on varustettu hyvillä perusominaisuuksilla ja muutamalla erikoisemmalla toiminnolla. Seuraajokaiselle sopii deittailijalle, joka arvostaa kotimaisuutta, etsii vaihtoehtoa suurille deittisivustoille tai haluaa viestittelyn ohella jutella muiden käyttäjien kanssa anonyymisti.

VIERAILE SIVUSTOLLA →