eliittikumppani
Eliittikumppani tarjoaa laadukasta seuranhakua. Kuva: Eliittikumppani

Tämä artikkeli sisältää kumppanuuslinkkejä, jotka mahdollistavat parhaan sisällön tuottamisen ja ylläpidon. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Eliittikumppani ei ole ihan tavallinen deittipalvelu. Sivuston tarkoituksena ei ole tarjota palveluja laaja-alaisesti kaikenlaisille deittailijoille tai kaikenlaiseen seuranhakuun. Sen sijaan deittisivusto on suunniteltu aivan erityiseen kumppaninhakuun. Eliittikumppani on kehitetty vastaamaan täydellisesti laadukasta seuranhakua arvostavan sivistyneen, avoimen ja asiallisen sinkun tarpeisiin. Sivuston on tarkoitus tuoda yhteen miehiä ja naisia, jotka toivovat löytävänsä pitkäaikaisen parisuhteen ja elämänsä rakkauden.

Eliittikumppanin kohderyhmä on siis melko tarkkaan rajattu. Sivustolta ei ole tarkoitus etsiä satunnaista seksiseuraa tai vapaita suhteita. Se ei sovellu sellaisille deittailijoille, jotka eivät ole varmoja minkälaisia suhteita toivovat löytävänsä. Eliittikumppani ei myöskään ole oikea valinta, jos toivot löytäväsi laastarisuhteen tai muilta osin paikkaamaan elämäsi puutteita uudella kumppanilla. Sivustolta ei saa etsiä salarakasta vaan se on tarkoitettu ainoastaan sinkuille.

Kenelle Eliittikumppani sitten sopii? Jos elämäsi on kaikilta osin hyvin hallinnassa ja toivot löytäväsi rinnallesi kumppanin sen jakamaan, Eliittikumppani saattaa hyvinkin olla oikea paikka aloittaa etsintä.

Olemme koonneet tähän kattavan tietopaketin Eliittikumppanista. Tarkoitus on tarjota avoimesti kaikki tarpeellinen tieto, jotta voit päättää, kannattaako juuri sinun liittyä Eliittikumppanin jäseneksi. Päätöksen tueksi löydät arvostelusta yhteenvedon Eliittikumppanin toiminnoista, sivuston hinnat sekä kootusti käyttäjien kokemuksia. Jos sinulla ei ole aikaa perehtyä sivustoon tarkemmin, voit siirtyä lukemaan yhteenvedon kätevästi artikkelin lopusta.

Eliittikumppani pähkinänkuoressa

eliittikumppani lyhyesti
Sivuston osoite: www.eliittikumppani.fi
Haun kohteet: Elämänkumppani
Alusta: Verkkosivusto
Hinta: Rajoitettu käyttö ilmaista, maksulliset Premium- ja Premium-plus -jäsenyydet
Arvosana:

Rekisteröityminen

Eliittikumppaniin liittyminen alkaa monien muiden deittisivustojen tapaan oman sukupuolen, haetun sukupuolen sekä sähköpostin ja salasanan syöttämisellä. Tyypillisesti nämä tiedot ovat ainoita, mitä deittipalveluun liittymiseen vaaditaan. Eliittikumppani ei ole kuitenkaan ihan tyypillinen treffipalsta, mikä näkyy jo heti liittymisen yhteydessä.

Eliittikumppanin käyttö perustuu suuressa määrin kattavaan persoonallisuustestiin ja tämän avulle automaattisesti annettuihin kumppaniehdotuksiin. Tämän vuoksi persoonallisuustestin täyttäminen on pakollista heti sivustolle liittymisen yhteydessä. Tämä kuvastaa hyvin palvelun periaatteita – Eliittikumppaniin halutaan jäseniksi ainoastaan sellaisia sinkkuja, jotka ovat todellakin tositarkoituksella liikenteessä.

Persoonallisuustesti on kattava ja moniosainen. Sen avulla on tarkoitus kartoittaa deittailijan luonnetta, kiinnostuksenkohteita ja elämäntapoja. Testi sisältää satoja monivalintakysymyksiä ja muutamia avoimia kysymyksiä. Testin täyttämiseen kannattaa varata hieman aikaa. Eliittikumppanin mukaan sen tekemiseen menee yleensä noin 30 minuuttia. Kaikki testin kysymykset ovat pakollisia.

Testiä ei välttämättä tarvitse täyttää kokonaan yhdeltä istumalta. Tarvittaessa vastaukset voi tallentaa ja jatkaa täyttämistä myöhemmin. Testi tulee kuitenkin viimeistellä kokonaisuudessa ennen kuin Eliittikumppanin käytön voi aloittaa.

Persoonallisuustestin täyttäminen saattaa tuntua hieman hankalalta ja aikaa vievältä. Se on kuitenkin erinomainen tapa erottaa deittailijat, jotka etsivät elämänsä rakkautta, sellaisista käyttäjistä, jotka eivät ole tositarkoituksella liikkeellä. Kattavan testin myötä lähes jokainen sivustolle liittynyt on sitoutunut todella etsimään elämänkumppania.

eliittikumppani rekisteroityminen
Eliittikumppaniin liittymisen yhteydessä täytetään persoonallisuustesti.

Persoonallisuustestin jälkeen sivustolle on mahdollista lisätä kuvia. Kuvat voi lisätä joko omalta tietokoneelta tai suoraan Facebookista. Kuvien lisäämisen voi kuitenkin ohittaa ja sen voi tehdä myöhemmin.

Lopuksi käyttäjälle ehdotetaan ohjattua profiilin luontia. Se sisältää seitsemän avointa kysymystä. Oman profiilin täyttämisen voi aloittaa heti ohjatun toiminnon avulla, mutta tämän vaiheen voi myös ohittaa.

Jos liittymisprosessin kaikki kohdat täyttää heti kättelyssä, on oma profiili käytännössä valmis eikä se juurikaan tarvitse täydennystä. Uudelle käyttäjälle annetaan heti muutamia kumppaniehdokkaita, minkä avulla seuranhaku on helppo aloittaa heti.

eliittikumppani tulot
Eliittikumppanissa kysytään paljon myös melko henkilökohtaisia tietoja.

Ensivaikutelma

Eliittikumppanin ilme on siisti ja moderni. Sivusto toimii sujuvasti ja skaalautuu hyvin erikokoisille mobiililaitteille.

Etusivulla on näkyvissä yleiskatsaus omasta profiilista, palvelun viimeisimmistä tapahtumista sekä sivuston antamista kumppaniehdokkaista. Yläpalkista löytyy linkit yleisimmin käytettäviin toimintoihin. Sivusto on selkeä ja eri toimintojen välillä liikkuminen on vaivatonta.

eliittikumppani ohje
Eliittikumppani antaa hyviä sivuston käyttöön liittyviä ohjeita ja neuvoja.

Ominaisuudet ja toiminnot

Eliittikumppani toimii hieman erilaisella periaatteella kuin useimmat deittisivustot. Muiden käyttäjien profiileita ei pääse selailemaan vapaasti, vaan näkyvissä ovat ainoastaan palvelun automaattisesti löytämät kumppaniehdokkaat. Uusia kumppaniehdokkaita tarjotaan joka päivä ja ainoastaan näihin käyttäjiin on mahdollista ottaa yhteyttä.

Kumppaniehdokkaat perustuvat sivustolle liittymisen yhteydessä täytettyyn persoonallisuustestiin sekä käyttäjän itse määrittelemiin hakukriteereihin. Hakukriteerejä on paljon ja niitä on mahdollista muuttaa vapaasti koska tahansa. Kriteerit on jaettu kuuteen kategoriaan: ikä ja pituus, etäisyys, lapsitoive, koulutus ja tulot, tupakointi- ja juomatottumukset sekä synnyinpaikka ja uskonto. Hakukriteerien huolellinen täyttäminen varmistaa, että täysin epäsopivia kumppaniehdokkaita ei eksy ehdotusten joukkoon.

Uusia ja vanhoja kumppaniehdokkaita voi selailla vapaasti ja niitä voi rajata monien ominaisuuksien perusteella. Muihin käyttäjiin on mahdollista ottaa yhteyttä kolmella eri tavalla: viestillä, hymyllä tai lähettämällä viisi ennalta määriteltyä kysymystä. Yhteydenpito on tehty helpoksi ja vaivattomaksi.

eliittikumppani vinkki
Vinkit helpottavat sivuston käytön aloittamista.

Yhteenveto persoonallisuustestin tuloksista on näkyvissä profiilin yhteydessä. Persoonallisuusprofiili on jaettu kuuteen osaan: tunnollisuus, ystävällisyys, avoimuus, ekstroversio sekä neuroottisuus. Näitä kohtia klikkaamalla saa tarkempaa tietoa käyttäjän luonteesta sekä vertailutietoa kyseisen ominaisuuden suhteen muihin persoonallisuustestin täyttäneisiin käyttäjiin. Persoonallisuusprofiili tarjoaa kumppaniehdokkaasta paljon mielenkiintoista tietoa, joka ei välttämättä perinteisestä deittiprofiilista kävisi ilmi olleenkaan.

Persoonallisuusprofiilin lisäksi deittiprofiili sisältää lukuisia vapaasti täytettäviä kenttiä. Nämä liittyvät luonteeseen, vapaa-aikaan, kiinnostuksenkohteisiin, arvoihin ja elämäntapoihin. Varsinaiselle vapaalle treffi-ilmoitukselle ei kuitenkaan ole tekstikenttää. Tämä saattaa olla käyttäjästä riippuen joko hyvä tai huono asia. Valmiiksi aseteltuihin kysymyksiin on helpompi vastata, jos itsestään kirjoittaminen ei tunnu luontevalta. Toisaalta osa käyttäjistä saattaa kaivata Eliittikumppanissa hieman luovaa vapautta. Seuranhaku saattaa tuntua sivustolla ajoittain liiankin ohjatulta.

Eliittikumppanissa on käyttäjästä näkyvissä enemmän tietoa kuin monessa muussa deittipalvelussa. Esimerkiksi etunimi, ammatti, pituus, kansalaisuus, tupakointi ja lapsitoive on näkyvissä kaikissa profiileissa.

Profiilikuvat

Profiiliin voi lisätä yhden tai useamman kuvan. Yhden ladatuista kuvista voi valita profiilikuvaksi. Kuvat on mahdollista ladata palveluun joko omalta koneelta tai suoraan Facebookista. Kuvien näkyvyyttä ei voi itse määritellä. Ne näkyvät automaattisesti kaikille kumppaniehdokkaille, jotka ovat Premium-jäseniä. Muille kuvat eivät näy ollenkaan.

Hinnat

Eliittikumppani tarjoaa kolme eri jäsenyysvaihtoehtoa. Nämä ovat ilmainen perusjäsenyys sekä maksulliset Premium ja Premium-plus -jäsenyydet.

1. Perusjäsenyys

Perusjäsenyys mahdollistaa oman profiilin täydentämisen sekä muiden profiilien lukemisen. Lisäksi perusjäsenet saavat päivittäisiä kumppaniehdotuksia. Ilmaisjäsenten yhteydenpito-ominaisuuksia on kuitenkin rajoitettu. Ilman jäsenmaksua on mahdollista lähettää muille käyttäjille hymyjä sekä ennalta määritettyjä kysymyksiä. Viestien lähettäminen ja vastaanotettujen viestien lukeminen vaatii Premium-jäsenyyden.

2. Premium-jäsenyys

Premium-jäsenyydellä saa käyttöönsä seuraavat ominaisuudet:

 • Kaikki kuvat näkyvissä
 • Viestien lähettäminen ja vastaanotettujen viestien lukeminen
 • Mahdollisuus nähdä profiilin vierailijat
 • Mobiilisovelluksen käyttö

Premium-jäsenyys on hinnoiteltu syksyllä 2016 seuraavasti:

 • 1 kuukausi: 79,90 €
 • 3 kuukautta: 149,70 € (49,90 €/kk)
 • 6 kuukautta: 179,40 € (29,90 €/kk)
 • 12 kuukautta: 238,80 € (19,90 €/kk)

3. Premium-plus-jäsenyys

Premium-plus-jäsenyydellä saa käyttöönsä seuraavat ominaisuudet:

 • Enemmän kumppaniehdotuksia
 • Mahdollisuus henkilöllisyyden tarkistukseen ja merkintä tästä profiiliin
 • Yksityiskohtaisempi persoonallisuusprofiili
 • Viestien välitystiedot

Premium-plus-jäsenyys on hinnoiteltu syksyllä 2016 seuraavasti:

 • 1 kuukausi: 89,90 €
 • 3 kuukautta: 164,70 € (54,90 €/kk)
 • 6 kuukautta: 209,40 € (34,90 €/kk)
 • 12 kuukautta: 298,80 € (24,90 €/kk)

Maksutavat

Maksun voi suorittaa luottokortilla, Visa Electronilla tai PayPalilla.

Jäsenyyden uusiminen ja peruuttaminen

Maksullinen jäsenyys uusiutuu automaattisesti. Jos tilauksen haluaa perua, on se tehtävä kirjallisesti viimeistään seitsemän päivää ennen maksetun tilausjakson päättymistä. Profiilin poistaminen ei automaattisesti peru tilausta vaan peruutus täytyy tehdä erikseen. Voimassaolevat tilausehdot on syytä tarkistaa Eliittikumppanin sivustolta.

eliittikumppani jäsenet
Premium-jäsenet saavat tärkeitä ominaisuuksia käyttöönsä.

Käyttäjät

Eliittikumppanin käyttäjät ovat lähes poikkeuksetta vakituista kumppania ja pitkää parisuhdetta etsiviä sinkkuja. Jäsenet ovat pääasiassa sivistyneitä ja asiallisesti käyttäytyviä suomalaisia miehiä ja naisia. Suurin osa käyttäjistä on heteroseksuaaleja, mutta myös homoseksuaalit ja muut vähemmistöseksuaalit ovat palveluun erittäin tervetulleita.

Eliittikumppanissa on eniten 35-45-vuotiaita käyttäjiä. Sivustolla kerrotaan naisten osuuden olevan jäsenistä jopa jonkin verran miesten osuutta suurempi, mikä on hyvin harvinaista deittipalveluissa. Eliittikumppani on saavuttanut tasaisen sukupuolijakauman tarjoamalla deittipalvelun melko rajatulle käyttäjäryhmälle ja vastaamalla hyvin laadukasta seuranhakua haluavien toiveisiin.

Yksityisyys

Eliittikumppanissa yksityisyyteen liittyvät asiat on hoidettu erinomaisesti. Mikään osa profiilista ei näy rekisteröimättömille käyttäjille. Profiilit eivät näy edes suurimmalle osalle rekisteröidyistä käyttäjistä. Ainoastaan hakukriteerit täyttävät kumppaniehdokkaat voivat tutustua käyttäjän deittiprofiiliin. Profiili on siis näkyvissä ainoastaan hyvin harvalle ja valitulle.

Toisaalta profiilit sisältävät melko laajasti tietoa käyttäjistä. Pakollisia tietoja ovat muun muassa etunimi, ikä, ammatti ja paikkakunta. Varsinkin harvinaisen nimen omaavat tai pienellä paikkakunnalla asuvat ovat varmasti melko helposti tunnistettavissa näiden avulla.

Käyttäjien kokemuksia

Eliittikumppani julkaisee ajoittain palvelusta toisensa löytäneiden parien rakkaustarinoita. Nämä todellisten käyttäjien kokemukset ovat hyvä osoitus deittipalvelun toimivuudesta. Treffipalsta voi todella saada aikaan positiivisen muutoksen kahden ihmisen elämässä. Rakkaustarinat ovat mukavaa luettevaa usein hieman negatiivissävytteisen nettideittailuun liittyvän foorumikeskustelun vastapainoksi.

Asiakaspalvelu

Eliittikumppaniin voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelinpalvelu on auki arkisin klo 10-14.

Lisätietoa

Eliittikumppanin neuvonnasta löytyy runsaasti nettideittailuun liittyviä vinkkejä ja kattavasti tietoa Eliittikumppanin deittipalvelusta.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Sopivasti rajattu kohderyhmä tuo yhteen samanhenkisiä ihmisiä
 • Kaikki profiilit tarkastetaan
 • Käyttäjät ovat sitoutuneet löytämään elämänkumppanin
 • Ei varattuja tai häirikkökäyttäjiä
 • Kattava persoonallisuustesti

Miinukset

 • Premium-jäsenyys on keskimääräistä kalliimpi
 • Liittyminen on suhteellisen vaivalloista ja kestää kauan
VIERAILE SIVUSTOLLA
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Hinta
70 %
Käyttäjämäärä
90 %
Käyttökokemus
100 %
Ominaisuudet ja toiminnot
100 %
Yksityisyys
100 %
Edellinen artikkeliTämän pikaoppaan avulla laadit täydellisen deittiprofiilin
Seuraava artikkeliVictoria Milan arvostelu ja kokemuksia
eliittikumppani-arvostelu<a href="https://www.nettideittailu.com/eliittikumppani" target="_blank" rel="nofollow">Eliittikumppani</a> on erinomainen valinta, jos toiveissa on löytää elämänkumppani. Erityisesti sivusto sopii 35–45-vuotiaille sivistyneille, asiallisille ja itsestään huolta pitäville miehille ja naisille. Eliittikumppanissa kattava persoonallisuusprofiili on seuranhaun keskiössä. Tutustuminen perustuu kumppaniehdokkaisiin, mikä säästää aikaa sopivien käyttäjien etsimiseltä. Eliittikumppani on hieman keskimääräistä kalliimpi, mutta on erinomainen valinta deittailijoille, jotka ovat valmiita panostamaan seuranhakuun.