taydellinen deittiprofiili pikaopas
Hyvän deittiprofiilin avulla löytyy seuraa netistä nopeasti ja helposti. Kuva: Fotolia

Täydellisen deittiprofiilin laatiminen ei ole ihan helppo tehtävä. Muutaman kuvan ja lyhyen tekstipätkän avulla tulisi itsestään antaa positiivinen mutta ei kuitenkaan epärealistinen ensivaikutelma. Moni nettideittailija painii tämän ongelman parissa kuitenkin aivan turhaan. Muistamalla tietyt perusasiat deittiprofiili muodostuu vaivattomasti ja helposti.

Deittipalvelu Zoosk lähti etsimään täydellistä deittiprofiilia. Tutkimukseen otettiin mukaan 3956 Zooskin käyttäjän profiilit. Kokoamme tässä lyhyesti yhteen tutkimuksen tuloksia.

Profiilikuva

Deittiprofiilit, jotka sisältävät kokovartalokuvan, saavat yli 200% enemmän viestejä. Vastaanotettujen viestien määrää vähentävät puolestaan kuvat, joissa on useampi henkilö tai eläimiä.

Miehet keräävät erityistä huomiota ulkona otetuilla kuvilla ja karkottavat naisia profiilistaan selfieillä.

Naisilla tilanne on täysin päinvastainen. Naiset nimittäin lisäävät miesten kiinnostusta selfieillä, mutta ulkona otetut kuvat saavat miehet siirtymään seuraavaan profiiliin.

Profiiliteksti

Profiilitekstin suhteen havaittiin, että itsestään kertomiseen kannattaa keskittyä enemmän kuin ihannekumppanin kuvailuun. Vastaanotettuja viestejä lisäävät muun muassa seuraavat sanat: hölkkääminen, juokseminen, painonnosto, jooga, kirja, lukeminen, kirjoittaminen, kitara, piano, musiikki, instrumentti, laulaminen sekä moottoripyörä.

Myös positiivinen asenne kiinnostaa nettideittailijoita. Vastaanotettuja viestejä lisäävät nämä sanat: luova, kunnianhimoinen, nauraa ja terveellinen.

Yksinäisyyteen viittaaminen sen sijaan vähentää yhteydenottoja.

Miehet saavat erityistä huomiota käyttämällä näitä sanoja: ero, erkaantua, tytär, teini-ikäinen, lapset, sinkkuisä ja sinkkuäiti. Samat sanat kuitenkin vähentävät naisten saamia viestejä.

Viestit

Vieteissä kirjoitusvirheet vähentävät vastauksen saamisen mahdollisuutta. Hymiöistä “:-)” lisää vastauksia kun taas “:)” vähentää niitä.

Miehet vähentävät vastauksen mahdollisuutta käyttämällä näitä sanoja: illallinen, drinkki, lounas ja kaunis. Mutta näidenkin sanojen suhteen miehet ja naiset ovat erilaisia, sillä samojen sanojen käyttö naisten avausviesteissä lisää miehiltä saatuja vastauksia.

Alla on Zooskin tutkimuksen tulokset esitetty kätevästi graafisessa muodossa.

täydellinen deittiprofiili
Deittipalvelu Zooskin opas täydellisen deittiprofiilin laatimiseen.

Lähde: The 5 Minute Guide to Building the Perfect Online Dating Profile