Tietoa sivustosta

Nettideittailu.com sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa nettideittailusta ja esitellä tarjolla olevia deittisivustoja ja -sovelluksia.

Kaupallinen yhteistyö

Nettideittailu.com sivusto sisältää kaupallista yhteistyötä. Osa sivuston linkeistä on kumppanuuslinkkejä.

Vastuuvapauslauseke

Nettideittailu.com sivuston ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Sivuston ylläpito ei myöskään vastaa virheellisen tiedon aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista. Sivuston käyttäjän tulee tarkistaa aina kolmannen osapuolen sivustojen käyttöehdot erikseen kyseiseltä sivustolta. Nettideittailu.com sivuston sisältö on tarkoitettu ainoastaan viihdekäyttöön.

Huomautus hinnoista

Nettideittailu.com käyttää alalla vallitsevaa yleistä käytäntöä ilmoittaa palvelujen hintatiedot. “Liittyminen on ilmaista”, “Kokeile ilmaiseksi” ja vastaavat ilmaisut viittaavat siihen, että kyseiseen palveluun voi luoda käyttäjätunnuksen luovuttamatta luottokortti tai muita maksutietojaan. Nämä ilmaisut eivät tarkoita, että kyseistä palvelua olisi mahdollista tehokkaasti käyttää ilmaiseksi. Useimmat palvelut vaativat maksullisen täysjäsenyyden toisille käyttäjille viestittelyyn.

Evästeet

Nettideittailu.com sivuston tietosuojakäytäntö löytyy täältä.