seuraajokaiselle
Seuraajokaiselle on luotettava suomalainen deittipalvelu. Kuva: Seuraajokaiselle

Tämä artikkeli sisältää kumppanuuslinkkejä, jotka mahdollistavat parhaan sisällön tuottamisen ja ylläpidon. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Seuraajokaiselle on suomalainen seuranhakuun tositarkoituksella ja seikkailumielellä suunnattu deittipalvelu. Sivusto on tarjonnut mahdollisuuden hakea seuraa netistä jo vuodesta 1996 asti. Se on vanhin suomalainen edelleen toiminnassa olevan treffisivusto.

Seuraajokaiselle tarjoaa monipuolisesti erilaisia tapoja ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin. Kaikista muista deittipalveluista tuttujen viestien ja flirttien lisäksi sivuston kautta on mahdollista soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä anonyymisti.

Seuraajokaiselle palvelulla on myös suomenruotsalaisille suunnattu sisarsivusto Kontakten.fi.

Seuraajokaiselle pähkinänkuoressa

seuraajokaiselle lyhyesti
Sivuston osoite: www.seuraajokaiselle.fi
Haun kohteet: Tositarkoituksella, seikkailuseuraa
Alusta: Verkkosivusto
Hinta: Kaksi päivää täysin ilmainen, jonka jälkeen maksullinen käyttöaika
Arvosana:

Rekisteröityminen

Seuraajokaiselle deittisivustolle liittyminen on helppoa ja nopeaa. Sähköpostiosoitteen lisäksi pakollisia tietoja ovat nimimerkki, oma sukupuoli, etsittävä sukupuoli, seuranhaun laatu, ikä, horoskooppi, kotipaikkakunta, maakunta josta seuraa haetaan sekä profiiliteksti. Profiilitekstille ei ole minimipituutta, mutta deittiprofiiliin täytyy heti liittymisen yhteydessä kirjoittaa jotain. Profiilitekstiin ei saa lisätä mitään yhteystietoja.

Asiakaspalvelu tarkistaa kaikki profiilit. Tämän vuoksi profiili ei näy muille käyttäjille ennen kuin ylläpito on hyväksynyt sen. Jotta profiili hyväksytään, siinä tulee olla merkityksellistä sisältöä.

seuraajokaiselle rekisteröityminen
Seuraajokaiselle tarjoaa kaksi päivää ilmaista käyttöaikaa.

Profiilitekstin lisäksi käyttäjän tulee täyttää Match-kysymykset ennen seuranhaun aloittamista. Match-kysymykset koostuvat parista kymmenestä monivalintakysymyksestä. Kuhunkin kysymykseen merkataan oma vastaus sekä ihannekumppanilta toivottu vastaus. Match-kysymykset ovat helppo tapa antaa hieman enemmän tietoa itsestään ja toivotusta ihannekumppanista.

Profiilitekstin hyväksymisen ja match-kysymyksiin vastaamisen jälkeen on mahdollista aloittaa seuranhaku seuraajokaiselle sivustolla.

Ensivaikutelma

Ensivilkaisulla sivusto on hieman sekavan oloinen. Etusivulle on sijoitettu paljon sisältöä. Sivulla näkyy valikkojen lisäksi yhteenveto omasta profiilista, hallintapaneeli sekä viimeksi kirjautuneita, uusia ja ehdotettuja profiileja. Kun sivustoa on tutkinut hetken, kaikki useimmin tarvitut ominaisuudet alkavat löytyä ja sivuston käyttö selkiytyä.

Ulkoasultaan Seuraajokaiselle on lievästi vanhahtavan oloinen. Mutta vaikka visuaalisesti palvelu ei vaikuta aivan uunituoreelta, se skaalautuu hyvin erikokoisille näytöille ja toimii myös mobiililaitteilla jouhevasti.

Ominaisuudet ja toiminnot

Seuraajokaiselle toimii sujuvasti ja tarjolla on runsaasti erilaisia ominaisuuksia ja toimintoja. Erityisesti monipuoliset yhteydenpitomahdollisuudet erottuvat edukseen moneen muuhun treffipalstaan verrattuna.

Omaan profiiliin on mahdollista lisätä kuvia ja tietoa itsestä. Ennalta määriteltyjä kohtia ei ole montaa ja deittiprofiilit ovatkin Seuraajokaiselle sivustolla melko pelkistettyjä. Monivalintakysymysten avulla voi kertoa itsestään haun kohteen, hakeeko seuraa tositarkoituksella vai seikkailumielellä, oman iän, haettavan iän, horoskoopin, sijainnin sekä alueen, jolta seuraa etsii. Monivalintakysymysten lisäksi profiiliin voi lisätä vapaan esittelyn. Profiilitekstille ei ole minimipituutta, mutta sen tulee sisältää merkityksellistä tietoa deittailijasta.

Kaikki profiilit tarkistetaan ennen kuin ne julkaistaan. Muokattu profiili päätyy myös tarkistukseen, minkä vuoksi tekstin muuttaminen saattaa aiheuttaa pienen tauon nettideittailuun. Ylläpito tarkistaa kuitenkin profiilit yleensä hyvin nopeasti. Ennakkotarkistus pitää deittipalstan siistinä, asiallisena ja turvallisena.

Profiilin lisäksi Seuraajokaiselle sivustolla tulee täyttää Match-kysymykset. Kysymyksiä on parikymmentä ja ne koskevat elämän eri osa-alueita. Match-ominaisuus ei anna monien muiden sivustojen tapaa prosenttina arviota yhteensopivuudesta. Sen sijaan omia ja toisen käyttäjän vastauksia voi tarkistella ja vertailla profiilin Match-välilehdeltä.

Omaa profiilia katselleita käyttäjiä on mahdollista tarkastella vierailijalistan avulla. Listassa näkyy käyttäjän profiilikuva, nimimerkki, ikä, paikkakunta, yhteydenottomahdollisuudet sekä vierailun aika. Jos käyttäjä vierailee profiilissa useamman kerran, jokaisesta vierailusta tulee listaan erillinen merkintä.

Suosikkilistaan voi lisätä kiinnostavia profiileja.

Monipuoliset yhteydenpitovaihtoehdot ovat Seuraajokaiselle sivuston erityispiirre. Muita käyttäjiä voi lähestyä perinteiseen tapaan lähettämällä flirtin tai viestin. Näiden lisäksi käytettävissä on kuitenkin myös muita tapoja tutustua kumppaniehdokkaisiin.

Chatin välityksellä toisen käyttäjän kanssa on mahdollista keskustella reaaliaikaisesti. Vaihtoehtoina on tekstichat ja videochat. Keskustelu aloitetaan lähettämällä Online-tilassa olevalle käyttäjälle chat-kutsu. Videochatin avulla on mahdollista tutustua pelkkää kirjoittelua henkilökohtaisemmin. Se välittää toiselle deittailijalle sekä äänen että videokuvan. Videochatin käyttö vaatii webkameran.

Flirttien, viestien ja chatin lisäksi Seuraajokaiselle sivustolla on mahdollista ottaa yhteyttä kumppaniehdokkaisiin soittamalla puheluita tai lähettämällä tekstiviestejä anonyymisti. Tämä tuo deittailuun enemmän vaihtoehtoja, mahdollistaa nopeamman tutustumisen ja yhteydenpidon ilman sivustolle kirjautumista. Puhelimessa juttelu on yleensä parempi tapa oppia tuntemaan deittikumppani kuin viestien kirjoittaminen. Mahdollisuus soittaa puheluita anonyyminä luovuttamatta omaa puhelinnumeroaan parantaa turvallisuutta.

seuraajokaiselle profiili
Seuraajokaiselle tarjoaa erittäin monipuoliset vaihtoehdot yhteydenpitoon.

Seuraajokaiselle tarjoaa kolme erilaista mahdollisuutta hakea muiden käyttäjien profiileita. Perushaku mahdollistaa deittailijoiden rajaamisen sukupuolen, luokituksen, iän, maan, maakunnan, kielen ja yhteydenpitovaihtoehtojen perusteella. Käyttäjiä on mahdollista hakea myös pelkän nimimerkin tai profiilin numeron perusteella. Käytössä ei ole vapaata sanahakua, eikä hakutuloksia voi järjestää mieleisellään tavalla.

Seuraajokaiselle ei jätä ominaisuuksien ja toimintojen osalta paljon toivomisen varaa. Kaikki tärkeimmät ominaisuudet on toteutettu hyvin, eikä mitään oleellista jää puuttumaan. Hakuominaisuudet tosin voisivat olla hieman monipuolisemmat, jotta kiinnostavia käyttäjiä olisi helpompi löytää. Yhteydenpitomahdollisuudet sen sijaan ovat monipuolisemmat kuin juuri millään muulla deittisivustolla.

Profiilikuvat

Profiiliin on mahdollista lisätä enintään 20 kuvaa. Kuvat on jaettu kahteen kategoriaan: julkisiin kuviin ja VIP-kuviin. Julkiset kuvat näkyvät kaikille käyttäjille. VIP-kuviin ei ole pääsyä muilla kuin käyttäjän kutsumilla henkilöillä. VIP-kuvat ovat hyödyllisiä erityisesti deittailijoille, jotka eivät halua näyttää kasvojaan julkisesti deittisivustolla. Kaikkiin kuviin on mahdollista lisätä lyhyt kuvateksti.

Yhden julkisista kuvista voi valita profiilikuvaksi. Profiilikuvan täytyy olla sellainen, josta käyttäjän tunnistaa. Julkiset kuvat eivät tule olla liian paljastavia ja niissä ei tule olla muita henkilöitä.

Kaikki palveluun ladatut kuvat tarkistetaan ylläpidon toimesta. Kuvia tarkistetaan joka päivä klo 9-22. Ennakkotarkistus pitää treffipalstan siistinä.

Hinnat

Seuraajokaiselle sivustolle liittyminen on ilmaista. Ilmaisella jäsenyydellä on mahdollista täydentää omaa profiilia, hakea ja katsella muiden profiileja ja kuvia, lähettää flirttejä sekä tarkastella profiilissa vierailleita käyttäjiä. Lisäksi muita käyttäjiä on mahdollista torjua ja lisätä suosikkeihin, mutta lisäystä ei voi poistaa ilman maksullista käyttöaikaa.

Kaikki uudet käyttäjät saavat mahdollisuuden tutustua lähes kaikkiin sivuston maksullisiin ominaisuuksiin ilmaiseksi kahden päivän ajan. Ilmainen käyttöaika alkaa sen jälkeen, kun ylläpito on hyväksynyt profiilin. Ilmaisen jakson jälkeen on mahdollista jatkaa kaikkien toimintojen käyttöä ostamalla maksullinen jäsenyys. Maksulliset jäsenyydet ovat selvästi keskimääräistä edullisempia.

Käyttöaika

Käyttöaikaa hankkimalla pääsee käsiksi Seuraajokaiselle sivuston tärkeimpiin toimintoihin.

Käyttöaika sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Rajaton viestittely
 • Kaikkien profiilien selailu
 • Muiden käyttäjien kuvien katselu
 • Mahdollisuus käyttää chatia
 • Mahdollisuus käyttää video-chatia
 • Mahdollisuus ladata kuvia galleriaan
 • Mahdollisuus käyttää VIP-kuvia, jotka näkyvät vain tietylle käyttäjille
 • Mahdollisuus lisätä profiileja suosikeiksi
 • Profiilin vierailijoiden tarkastelu

Käyttöajan hinnat (päivitetty alkuvuodesta 2017):

 • 1 kuukausi: 15 €
 • 2 kuukautta: 20 € (10 €/kk)
 • 6 kuukautta: 30 € (5 €/kk)
seuraajokaiselle hinnat
Seuraajokaiselle hinnat alkuvuodesta 2017.

Puheaika ja tekstiviestit

Seuraajokaiselle sivuston kautta on mahdollista lähettää tekstiviestejä ja soittaa puheluja muille käyttäjille anonyymisti.

Näin voit käyttää puheaikaa ja tekstiviestejä:

 • Mahdollisuus soittaa netistä edullisesti, helposti ja anonyymisti
 • Mahdollisuus tarjota edullista puheaikaa soittopyynnöllä, jolloin saaja voi soittaa sinulle ilmaiseksi
 • Mahdollisuus lähettää tekstiviestejä netistä edullisesti, helposti ja anonyymisti
 • Vahtikoiran avulla on mahdollisuus saada ilmoitus sivustolle saapuvista uusista viesteistä.

Puheajan ja tekstiviestien hinnat (päivitetty alkuvuodesta 2017):

 • Puhelut 0,499 €/min ja 20 tekstaria: 5 €
 • Puhelut 0,399 €/min ja 50 tekstaria: 10 €
 • Puhelut 0,369 €/min ja 108 tekstaria: 20 €
 • Puhelut 0,369€/min ja 270 tekstaria: 50 €
 • Puhelut 0,369€/min ja 542 tekstaria: 100 €
seuraajokaiselle puheaika tekstiviestit
Seuraajokaiselle puheajan ja tekstiviestien hinnat alkuvuodesta 2017.

Maksutavat

Seuraajokaiselle sivustolla maksutapoina toimivat soitto, tekstiviesti, yleisimmät verkkopankkimaksut, lasku ja osamaksu (Klarna) sekä Visa Electron, Visa ja MasterCard. Jäsenmaksujen suorittamiseen löytyy siis helposti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Jäsenyyden uusiminen ja peruuttaminen

Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia eikä niitä koskaan uusita automaattisesti.

Käyttäjät

Seuraajokaiselle sivustolta haetaan seuraa sekä tositarkoituksella että seikkailumielellä. Käyttäjinä on runsaasti kaikenikäisiä deittailijoita. Käyttäjien määrä ei kuitenkaan ole ihan niin suuri kuin kaikkein suosituimmissa deittipalveluissa. Seuraajokaiselle tarjoaakin persoonallisen ja toimivan vaihtoehdon suosituimmille deittisivustoille ja -sovelluksille. Se on hyvä valinta deittailijoille, jotka haluavat hieman erottua muista ja löytää samanhenkistä seuraa.

Yksityisyys

Seuraajokaiselle sivusto jättää yksityisyyden suhteen hieman toivomisenvaraa. Profiileja on mahdollista hakea ja selailla rekisteröitymättä sivustolle. Rekisteröimättömille käyttäjille profiileista näkyvät nimimerkki, sukupuoli, ikä, paikkakunta, pieni esikatselu profiilikuvasta sekä muutama lause profiilitekstin alusta. Nämä perustiedot löytyvät myös hakukoneilla.

Sivustolla ei ole mahdollista rajoittaa iän, sukupuolen tai paikkakunnan perusteella, keneltä haluaa vastaanottaa viestejä tai flirttejä. Erityisesti nuoret naiset saattavat kaivata tätä ominaisuutta. Yksittäisiä käyttäjiä on kuitenkin mahdollista torjua.

Muilta osin yksityisyys on hyvällä tasolla. Kuvat on mahdollista lisätä näkymään ainoastaan haluamilleen henkilöille. Puheluita voi soittaa ja tekstiviestejä lähettää anonyymisti. Tämä ominaisuus löytyy vain hyvin harvoilta treffipalstoilta.

Seuraajokaiselle käyttäjien kokemuksia

Keskustelupalstoilla käyttäjät ovat kirjoittaneet lähinnä positiivisia kokemuksia Seuraajokaiselle deittipalvelusta. Kiitosta ovat saaneet hyvät yhteydenpito-ominaisuudet, joista useimmin mainitaan erikseen chat sekä mahdollisuus soittaa sivuston kautta puheluita. Seuraajokaiselle sivustoa pidetään yleisesti luotettavana suomalaisena vaihtoehtona suurimmille seuranhakupalstoille.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse sekä puhelimella (klo 10-18).

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Luotettava suomalainen sivusto
 • Edullinen käyttöaika
 • Monipuoliset ja erinomaiset yhteydenpito-ominaisuudet
 • Mahdollisuus soittaa puheluja ja lähettää tekstiviestejä anonyymisti
 • Asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa

Miinukset

 • Hieman vanhahtava ulkoasu
 • Profiilien perustiedot näkyvät julkisesti
 • Ei vapaata sanahakua tai mahdollisuutta järjestää hakutuloksia
VIERAILE SIVUSTOLLA
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Hinta
90 %
Käyttäjämäärä
80 %
Käyttökokemus
90 %
Ominaisuudet ja toiminnot
90 %
Yksityisyys
50 %
Edellinen artikkeliTällaisilla profiilikuvilla et löydä seuraa – Älä tee näitä virheitä
Seuraava artikkeliKäytä E-kontaktia 3 päivää 100% ilmaiseksi – Katso alennuskoodi ja hyödynnä tarjous
seuraajokaiselle-arvostelu<a href="https://www.nettideittailu.com/seuraajokaiselle" target="_blank" rel="nofollow">Seuraajokaiselle</a> on suosittu suomalainen deittisivusto, josta on mahdollista hakea seuraa tositarkoituksella ja seikkailumielellä. Sivusto tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja toiminnot miellyttävään ja tehokkaaseen seuranhakuun. Muihin käyttäjiin voi pitää yhteyttä flirttien, viestien ja chatin lisäksi soittamalla puheluita ja lähettämällä viestejä anonyymisti. Seuraajokaiselle sopii hyvin deittailijalle, joka etsii vaihtoehtoa suosituimmille deittisivustoille ja -sovelluksille.