e-kontakti tarjous
E-kontakti tarjoaa 3 päivää ilmaista treffailuaikaa. Hyödynnä tarjous käyttämällä alta löytyvää alennuskoodia. Kuva: E-kontakti

E-kontakti on yksi suosituimmista deittisivustoista seuranhakuun tositarkoituksella. Palveluun on luotu sen toiminnan aikana useita satojatuhansia deittiprofiileita. Kaikkien profiilien aitous tarkistetaan asiakaspalvelussa, mikä tekee sivustosta turvallisen ja luotettavan toimijan.

E-kontaktiin liittyminen on ilmaista. Ilmaisella jäsenyydellä pääsee tutustumaan muiden käyttäjien profiileihin ja valittuihin sivuston toimintoihin. Sivuston täysipainoinen käyttö kuten viestien lähettäminen vaatii sen sijaan maksullisen jäsenyyden.

Nyt sinulla on kuitenkin mahdollisuus käyttää E-kontaktia täysin ilmaiseksi! Nettideittailu.com tarjoaa kaikille lukijoilleen 3 päivää maksutonta deittailuaikaa E-kontaktissa. Voit siis lähettää ja vastaanottaa viestejä sekä tutustua muihin käyttäjiin ilman jäsenmaksua.

Hyödynnä tarjous klikkaamalla tästä itsesi E-kontakti.fi sivustolle ja ota käyttöön alta löytyvä alennuskoodi.

EK2017

Koodin pääsee käyttämään vasta liittymisen jälkeen. Kirjaudu ensin sisään ja klikkaa itsesi kohtaan “tilaus”. Sivun keskivaiheilta löytyy linkki “Käytä etukoodisi tässä”. Syötä koodi kenttään ja paina lunasta-nappia.

Alennuskoodi on voimassa vain rajoitetun ajan!

Jos haluat ennen alennuskoodin hyödyntämistä lukea tarkemmin sivustosta ja sen ominaisuuksista, käy katsomassa erittäin kattava E-kontakti arvostelu ja käyttäjien kokemuksia artikkeli.

Älä menetä mahdollisuuttasi löytää elämäsi rakkaus vaan aloita nettideittailu jo tänään!