50plusmatch kolme paivaa ilmaiseksi
50plusmatch on yli viisikymppisille suunnattu deittipalvelu. Kuva: 50plusmatch

50plusmatch tarjoaa elokuussa Nettideittailu.com-sivuston lukijoille palvelun kaikki toiminnot ja ominaisuudet ilmaiseksi kolmen päivän ajaksi. Tarjous on voimassa 25.8.-28.8.2016.

Et tarvitse alennuskoodia ilmaisen jakson hyödyntämiseen. Oheista linkkiä käyttämällä kokeilujakso aktivoituu automaattisesti.

Normaalisti sivustolle liittyminen ja tärkeimmät toiminnot ovat ilmaisia, mutta monipuolisemmin sivusto on vain jäsenmaksun maksaneiden käytössä. Nyt on siis erinomainen tilaisuus päästä kokeilemaan kaikkia ominaisuuksia täysin ilmaiseksi.

50plusmatch on nimensä mukaisesti erityisesti yli viisikymppisille suunnattu treffipalvelu. Yli viisikymppiset ovat muutaman viime vuoden aikana löytäneet tiensä yhä enemmän deittipalveluihin. 50plusmatch on kehittänyt deittisivuston, joka vastaa tämän ikäryhmän erityistarpeisiin. Sivusto on kasvattanut suosiotaan tasaiseen tahtiin julkaisunsa jälkeen.

50plusmatch on hiljattain uudistanut palveluaan. Uusia ominaisuuksia on tullut runsaasti lisää. Uudistuksilla on pyritty helpottamaan seuranhakua ja tekemään nettideittailusta entistä mukavampaa.

Deittailijoille on tarjolla nyt täysin uusi mobiilisovellus. Sen avulle seuranhaku sujuu mutkattomasti paikasta ja ajasta riippumatta. Deittipalvelu on helposti mukana myös reissun päällä.

Palveluun on lisätty myös “Visailu” ja “Treffeille” -osiot. Edellä mainitussa käyttäjät voivat kysyä haluamiaan kysymyksiä vaivattomasti ja jälkimmäisessä he voivat kertoa mitä haluaisivat eniten tehdä treffeillä.

Tämän lisäksi sivuston hakuominaisuuksia on laajennettu ja paranneltu.

Hyödynnä tästä kolme ilmaista päivää 50plusmatch-deittipalvelussa.