suomen suosituin deittisivusto
Mikä on Suomen suosituin deittisivusto?

Suomen suurimman ja suosituimman deittisivuston määrittäminen ei ole ihan niin helppoa kuin mitä voisi kuvitella. Parhaana suosion mittarina tuntuisi luonnollisimmalta käyttää deittiprofiilien lukumäärä. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, että kaikki deittisivustot eivät ilmoita palvelussa olevien aktiivisten profiilien määrää ja passiivisia profiileita poistetaan sivustoilta hyvin erilaisella aikataululla. Tämän vuoksi deitti-ilmoitusten määrää on hankala käyttää suosion mittarina.

Onneksi Suomen suosituimman deittisivuston määrittämiseksi on muitakin keinoja. Listasimme jo aiemmin Suomen suosituimmat deittipalvelut Google-hakujen perusteella. Lisäksi pidämme yllä ja päivitämme listaa, jossa esittelemme parhaat ja toimivimmat deittisivustot.

Edellä mainitun keinon lisäksi toinen käytännöllinen tapa tarkastella sivuston suosiota on käyttää Alexa.com verkkosivuston ylläpitämiä tilastoja. Alexa listaa joka kuukausi suosituimmat verkkosivustot kolmen edellisen kuun kävijämäärän perusteella.

Poimimme Alexan listalta suosituimmat deittisivustot. Katso artikkelin lopusta, mikä on Suomen suosituin deittisivusto vuonna 2016. Sivuston nimen vieressä on mainittu sijoitus Alexan mukaan Suomessa. Tiedot on kerätty maaliskuussa 2016.

10Deitti.net – Suomen 2777. suosituin verkkosivusto

suosituin deittisivusto deitti.net

Deitti.net on suosittu deittisivusto erityisesti nuorten aikuisten ja kaupunkilaisten keskuudessa. Palvelu on ollut toiminnassa pian kaksikymmentä vuotta ja tänä aikana se on tullut vähintään nimeltä tutuksi useimmille suomalaisille. Ihan huippuvuosien suosiota sivusto ei ole enää viime vuosina saavuttanut. Seuraa löytyy kuitenkin edelleen helposti erityisesti isoista kaupungeista.

9Kypsääseuraa – Suomen 2379. suosituin verkkosivusto

suosituin deittisivusto kypsaaseuraa

Kypsääseuraa on suunniteltu erityisesti nuorten miesten ja kypsään ikään ehtineiden naisten kohtauspaikaksi. Tervetulleita ovat kuitenkin myös muunkin ikäiset deittailijat, jotka ovat kiinnostuneet seikkailuista eri-ikäisten miesten ja naisten kanssa. Kypsääseuraa on vastaus yleistyneelle puumailmiölle, minkä myötä yhä useampi nainen etsii aktiivisesti nuorempaa miesseuraa. Monia miehiä myös kiinnostaa kokenut ja itsensä kanssa sinut oleva nainen.

8Sexpartner – Suomen 2040. suosituin verkkosivusto

suosituin deittisivusto sexpartner

Sexpartner on erityisesti seksiseuran hakuun suunnattu deittisivusto. Palvelu ei todellakaan sovellu tiukkapipoille ja kukkahattutädeille. Sen sijaan rennosta hauskanpidosta ja eroottisista seikkailuista pitävät deittailijat löytävät sivustolta varmasti paljon samanhenkistä seuraa. Sivustolla haetaan seuraa niin yhden illan seikkailuihin, vakituisiin seksisuhteisiin kuin kuumaan viestittelyynkin. Sexpartner on nopeasti noussut yhdeksi suosituimmista seksiseuran hakuun suunnatuista sivustoista.

7Flirtfair – Suomen 1682. suosituin verkkosivusto

suosituin deittisivusto flirtfair

Flirtfair on deittisivusto, jolta voi etsiä seksiseuraa ja eroottisia seikkailuja. Koska kaikille käyttäjille tämä on jo ennalta tiedossa, ei omia toiveitaan tarvitse piilotella ja asioita ilmaista kiertoilmauksin. Sivuston ilmapiiri on siis rento ja vapautunut. Käyttäjinä on paljon kaikenikäisiä suomalaisia miehiä ja naisia. Flirtfair on jo pitkään ollut yksi suosituimmista seksiseuran hakuun erikoistuneista sivustoista.

6Victoria Milan – Suomen 1649. suosituin verkkosivusto

suosituin deittisivusto victoria milan

Victoria Milan on erikoistunut tarjoamaan deittipalvelun parisuhteessa eläville miehille ja naisille. Sivustolta etsitään seuraa aina kevyestä jutustelusta salasuhteisiin. Victoria Milan on kerännyt viime vuosina paljon huomiota osakseen. Monet tuomitsevat palvelun moraalittomana, mutta siitä huolimatta käyttäjiä on paljon ja sivustolle vaikuttaa olevan suuri kysyntä. Victoria Milan ei ole ainoastaan käyttäjiensä parisuhdetilanteen suhteen erilainen deittisivusto. Sivustolla on kiinnitetty erityistä huomiota yksityisyyteen ja anonyyminä esiintymiseen. Vaikka Victoria Milan on suunnattu parisuhteessa eläville ihmisille, voi sieltä hakea seuraa myös sinkkuna.

5Seuraajokaiselle – Suomen 1450. suosituin verkkosivusto

suosituin deittisivusto seuraajokaiselle

Seuraajokaiselle on jo vuodesta 1996 asti toiminut suomalainen deittipalsta. Sivusto markkinoi itseään turvallisena ja edullisena vaihtoehtona. Seuraajokaisella tarjoaa mahdollisuutta soittaa tai tekstailla suoraan palvelun kautta. Tämän avulla se erottuu edukseen monista muista vaihtoehdoista. Palvelua on hiljattain uudistettu ja se toimii saumattomasti myös mobiililaitteilla.

4Eliittikumppani – Suomen 1082. suosituin verkkosivusto

suosituin deittisivusto eliittikumppani

Eliittikumppani on suunnattu laatua arvostavalle nettideittailijalle. Sivuston käyttäjämäärä ei välttämättä ole muihin vaihtoehtoihin verrattuna suuri, mutta käyttäjät ovat motivoituneita ja asiallisia. Eliittikumppani on laatua arvostavalle hyvä paikka etsiä samanhenkistä seuraa. Täällä et törmää epäasiallisiin ehdotteluihin tai muuten töykeisiin viesteihin samassa määrin kuin monella muulla treffipalstalla. Käyttäjät ovat keskimääräistä koulutetumpia ja parempituloisia. Mitään minimirajaa näille asioille ei ole kuitenkaan asetettu.

3Naughtybook – Suomen 889. suosituin verkkosivusto

suosituin deittisivusto naughtybook

Naughtybook saattaa hyvinkin olla suosituin seksiseuraan erikoistunut deittisivusto. Palvelussa seuranhaku tapahtuu sosiaalisen median hengessä ilman tiukkaa sisällön sensuuria. Täällä pääset näyttämään paljasta pintaa vapaasti. Naughtybookista haetaan pääasiassa seksiseuraa, salaisia suhteita ja eroottista juttuseuraa. Tuhmaa seuraa löytyy aikuisille miehille ja naisille ikään katsomatta. Naughtybook on suhteellisen uusi tulokas nettideittimarkkinoilla ja kasvattaa käyttäjämääräänsä vähitellen.

2E-kontakti – Suomen 491. suosituin verkkosivusto

suosituin deittisivusto e-kontakti

E-kontakti on yksi Suomen suurimmista deittipalstoista. Palvelu on perustettu vuonna 2009 ja on siitä lähtien kasvattanut suosiotaan tasaisesti. Profiileja palvelusta löytyy yli 100 000. Sivusto on suunnattu lähinnä seuranhakuun tositarkoituksella, mutta myös matkaseuraa, harrastusseuraa tai ystävää voi etsiä. E-kontakti on erityisesti neli- ja viisikymppisten deittailijoiden suosiossa. Palvelun suosio perustuu erityisesti kotimaisuuteen, turvallisuuteen ja luotettavuuteen.

1HappyPancake – Suomen 276. suosituin verkkosivusto

suosituin deittisivusto happypancake

Happypancake on Suomen suosituin deittisivusto vuonna 2016. Se on tämän lisäksi sijalla 276 Suomen suosituimpien verkkosivustojen listalla. Vuonna 2013 Suomeen rantautuneen sivuston suosio perustuu erityisesti ilmaisuuteen. Palvelu on täysin ilmainen, eikä mitään maksullisia ominaisuuksia ole tarjolla. Tämän myötä erityisesti nuoret aikuiset ovat löytäneet tiensä HappyPancakeen, mutta sivustolta löytyy paljon myös varttuneemman polven edustajia. Ilmaisuudesta huolimatta HappyPancake tarjoaa kaikki onnistuneen nettideittailun kannalta oleelliset ominaisuudet. Profiilien ennakkotarkistus takaa myös häiriköiden vähäisen määrän. Seuraa etsitään enimmäkseen tositarkoituksella. HappyPancake on jatkuvasti lisännyt suosiotaan ja se tulee olemaan varmasti suosituimpien deittisivustojen joukossa myös ensi vuonna.