treffimesta
Tältä Treffimestan etusivu näytti.

Treffimesta.net oli vuodesta 2000 vuoteen 2007 toiminut suomalainen deittipalvelu. Se toimi vuoteen 2006 asti oman verkkotunnuksensa alla, mutta siirrettiin sittemmin osaksi Jippii.fi verkkosivustoa ja muutettiin tekstiviestipalveluksi. Treffimesta lakkautettiin kokonaan noin vuotta myöhemmin.

Treffimesta luonnehti deittipalveluaan seuraavasti:

“Treffimesta on uuden sukupolven treffipalvelu, jonka kautta löydät helposti haluamaasi seuraa – haitpa sitten hetken hurmaa, elämänkumppania tai vain kirjekaveria!”

Treffimestassa oli erilliset osastonsa kirjekavereille, seuranhakuun tositarkoituksella sekä hetken hurman etsimiseen. Sivusto oli Suomi24 Treffien ohella yksi suurimmista ja suosituimmista treffipalstoista vuosituhannen alussa.

Korvaavat sivustot Treffimestalle

E-kontakti on tällä hetkellä yksi suurimmista ja suosituimmista deittisivustoista. Palvelusta voi Treffimestan tavoin etsiä seuraa kirjekaveriksi tai tositarkoituksella, mutta seksiseuran hakuun sivustoa ei voi suositella. E-kontakti sopii erityisesti yli 35-vuotiaille deittailijoille.

HappyPancake on nopeasti suosiotaan kasvattanut treffipalsta. Suosio perustuu erityisesti siihen, että sivusto on alkuperäisen Treffimestan tavoin täysin ilmainen. HappyPancakesta voi hakea uusia ystäviä tai seuraa vakituiseen seurusteluun. Sivustoa voi suositella erityisesti alle kolmekymppisille seuranhakijoille.

Seuraajokaiselle perustettiin samoihin aikoihin kuin Treffimesta. Se on edelleen yksi suosituimmista suomalaisista deittipalveluista. Seuraajokaiselle sivustolta voi hakea sekä seksiseuraa että seuraa vakituiseen seurusteluun. Sivustoa voi suositella nimensä muikaisesti lähes kaikille deittailijoille.