suomi24 treffit uudistus 2016
Suomi24 paranteli suosittua deittipalveluaan.

Deittisivusto Suomi24 Treffit on tehnyt uudistuksia palveluunsa maaliskuussa 2016. Uudistusten kohteina ovat olleet erityisesti ulkoasu ja mobiilikäytettävyys.

Selkeimmin uudistukset näkyvät käytettävyyteen liittyvissä visuaalisisissa elementeissä. Profiilikuvien merkitys kasvaa ja ne näkyvät uudistuksen myötä isompina etusivulla. Myös kuva-albumiin lisättyjen kuvien selailua on helpotettu.

Viestittelyominaisuuksia on paranneltu erityisesti mobiililaitteilla. Nettideittailu on siirtynyt entistä enemmän mobiililaitteille ja Suomi24 Treffit näyttää nyt vastaavan tähän muutokseen. Maksullisen Plus-jäsenyyden hankkineille ollaan jatkossa suunnittelemassa yhä enemmän ominaisuuksia ja etuja.

Katso alta, miten Suomi24 Treffien etusivu uudistui.

Suomi24 Treffit toimii suositun Suomi24 verkkoportaalin yhteydessä. Se on yksi vanhimmista suomalaisista deittisivustoista. Sivustolla on lähes satatuhatta aktiivista käyttäjää kuukaudessa. Suomi24 Treffit tarjoaa monipuolisen alustan seuranhakuun. Kumppania voi etsiä niin tositarkoituksella kuin seikkailumielelläkin. Lue deittipalvelusta lisää Suomi24 Treffit arvostelu ja kokemuksia sivulta.

Näin Suomi24 Treffien etusivu uudistui!

Lähde: Aller