suomi24 treffit
Suomi24 sivuston treffipalsta on koko kansan seuranhakupaikka.

Suomi24 Treffit on yksi Suomen suurimmista ja suositummista treffipalstoista. Palvelu toimii vaihtelevaa mainetta niittäneen Suomi24 sivuston yhteydessä. Erityisesti suosittu keskustelupalsta tuo käyttäjiä myös Treffien puolelle. Tämä takaa suuren kävijämäärän, mutta saattaa joidenkin deittailijoiden kokemuksien mukaan tuoda myös kyseenalaista käyttäjäkuntaa palveluun.

Suomi24 treffipalsta ei ole rajannut käyttäjäkuntaansa tarkasti. Tervetulleita ovat kaikenikäiset deittailijat. Seuranhakupalstalta voi hakea niin ystävää, treffiseuraa ja elämänkumppania kuin pelkkää seksiseuraakin.

Suomi24 Treffit on osittain mainosrahoitteinen ja osittain maksulliseen jäsenyyteen perustuva. Seuranhakupalstan tarjoamien maksullisten ominaisuuksien lista on pitkä, mutta nettideittailun kannalta tärkeimpiä ominaisuuksia pystyy käyttämään myös perusjäsenenä. Esimerkiksi viestien lähettämistä Suomi24 ei rajoita yhtä tiukasti kuin monet muut treffipalstat. Perusjäsenyydellä voi viestitellä viiden käyttäjän kanssa päivää kohti. Rajoituksesta tehodeittailija pääsee eroon maksullisella Treffit Plus -jäsenyydellä.

Suomi24 Treffit pähkinänkuoressa

suomi24 treffit lyhyesti
Sivuston osoite: treffit.suomi24.fi
Käyttäjämäärä: Noin 90 000
Haun kohteet: Elämänkumppani, joku muu, seksi, treffiseura, ystävyys
Alusta: Verkkosivusto ja mobiilisovellus
Hinta: Rajoitettu käyttö ilmaista, maksullinen Treffit Plus jäsenyys
Arvosana:

Rekisteröityminen

Liittyminen palveluun on erittäin nopeaa ja helppoa. Pakollisia tietoja ovat ainoastaan käyttäjätunnus, salasana, sukupuoli ja syntymäaika. Rekisteröityminen ei vaadi edes sähköpostiosoitetta, vaikka sitä lomakkeella kysytäänkin. Aikaa pakollisten tietojen täyttämiseen menee alle minuutti. Kun lomakkeen on lähettänyt, pääsee heti täyttämään omaa profiilia tai selaamaan muiden ilmoituksia. Rekisteröitymisprosessin vaivattomuudella on valitettavasti myös kääntöpuolensa. Se nimittäin saattaa lisätä tekaistujen profiilien ja roskapostittajien määrää. Osa käyttäjistä pitääkin näitä Suomi24 Treffien suurimpina ongelmina.

Ensivaikutelma

Treffipalstalla on moderni ilme ja se on hyvin optimoitu myös mobiililaitteille. Sivusto vaikuttaa selkeältä ja sitä on helppo käyttää alusta lähtien. Yläosan navigointipalkista löytyy kaikki yleisimmin käytetyt ominaisuuden kuten viestit, haku ja suosikit. Etusivulla on varattu laaja alue megafonihuudoille, joita käyttäjät voivat ostaa lisämaksua vastaan. Megafonihuutojen vierestä löytyy käyttäjien pikahaku. Pikahaun lisäksi sivusto tarjoa tarkennetun haun.

suomi24 treffit etusivu
Suomi24 Treffit etusivu on selkeä ja yksinkertainen.

Ominaisuudet ja toiminnot

Suomi24 Treffit tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ominaisuuksia nettideittailuun. Omaan profiiliin on helppo lisätä tietoa monivalintojen ja ennalta määriteltyjen kysymysten avulla. Lisäksi vapaaseen kuvaukseen voi kirjoitta esittelyn itsestään, ja profiilia voi muokata kiinnostavammaksi kuvien ja videon avulla. Lisäksi ihannekumppanin voi määritellä erilaisten monivalintojen ja liukusäätimien avulla.

Haku on monipuolinen ja toimii melko hyvin. Kaikkia profiilin yhteydessä kysyttyjä kenttiä voi käyttää hakuehtoina. Ainoa testissä ilmennyt ongelma oli joidenkin hakutulosten näkyminen listassa kahteen kertaan. Maksullisella Treffit Plus -jäsenyydellä saa lisäksi käyttöönsä vapaan sanahaun, joka on erittäin hyödyllinen työkalu sopivien kumppaniehdokkaiden etsinnässä.

Muiden käyttäjien profiileja voi lisätä suosikeiksi.

Jokaisessa profiilissa näkyvä synkkausprosentti antaa nopeasti ensivaikutelman profiilien yhteensopivuudesta.

Käyttäjätilin yksityisyysasetuksista pystyy määrittämään, ketkä voivat lähettää viestejä ja mitkä käyttäjäprofiilit on kokonaan blokattu.

Profiilikuvat

Perusjäsenet voivat lisätä profiiliinsa kolme kuvaa. Treffit Plus -jäsenien lisäämien kuvien määrää ei ole rajattu. Profiilikuvan tulee olla selkeä ja tunnistettava kasvokuva. Tämä on treffipalstoilla hyvä vaatimus, sillä se antaa sivustolle johdonmukaisen ilmeen ja pitää profiilikuvat asiallisina. Käyttäjän on itse esiinnyttävä myös muissa lisäämissään kuvissa. Tämän vuoksi kuvat, joissa on esimerkiksi pelkkä lemmikki, auto tai vene, eivät ole sallittuja.

Perusjäsenenä profiiliin voi lisätä myös yhden videon. Treffi Plus -jäsenet voivat lisätä videoita rajoituksetta.

Hinnat

Suomi24 Treffit tarjoaa maksullisia lisäominaisuuksia palveluun Treffit Plus jäsenyyden kautta. Maksullisen ominaisuudet saa käyttöönsä maksamalla joko Treffi Plus jäsenyyden joko kertamaksuna tai kestotilauksena. Kestotilauksen hinta on luonnollisesti kertatilausta halvempi. Hinnat ovat kautta linjan hieman kilpailijoita halvempia.

Treffit Plus jäsenyyden hinnat

 • 2 viikkoa: 9,95€ (20€/kk)
 • 1 kuukausi: 14,95€
 • 3 kuukautta: 39,95€ (13,32/kk)
 • Kestotilaus: 12,95/kk

Treffit Plus jäsenyyden maksutavat

Treffit Plus jäsenyyden voi maksaa kertatilauksena verkkopankilla, Visalla, Visa Electronilla tai Mastercardilla ja kestotilauksena edellä mainituilla maksukorteilla.

Treffit Plus jäsenyyden edut

 • Aloitettujen keskustelujen määrä nousee viidestä sataan päivässä.
 • Yksityisviestit näkyvät järjestelmässä pysyvästi.
 • Näet kuka on lukenut lähettämäsi viestit.
 • Näet kaikki profiilissasi vierailleet.
 • Profiilikuvien määrää ei ole rajattu.
 • Profiilivideoiden määrää ei ole rajattu.
 • Saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiin päivittäin uusista sopivista profiileista, uusista viesteistä ja Plus-tilauksesi tilasta.
 • Profiili näkyy ennen perusjäseniä hakutuloksissa.
 • Hakuehdot voi tallentaa.
 • Saat käyttöösi jäsenyyden mitasta riippuen muutaman etusivulla näkyvän megafonihuudon.
 • Näet kuinka monta kertaa käyttäjä on vieraillut profiilissasi.
 • Näet kuinka moni on lisännyt sinut suosikkeihinsa.
 • Näet muiden käyttäjien tilastot.
 • Saat vapaan tekstihaun käyttöösi.
 • Näet listan uusista ihannekumppaneista etusivulla.
 • Kaikki sivustolla esitetyt mainokset poistuvat.
 • Treffit Notifikaatiot -sovellus

Treffit Plus jäsenyyden merkittävimmät edut

Suomi24 Treffejä voi käyttää täysin ilmaiseksi. Käyttöä rajoitetaan kuitenkin joidenkin ominaisuuksien osalta. Tehodeittailija saa merkittäviä etuja Treffit Plus -jäsenyydestä. Tärkeimpiä etuja ovat keskustelun avausten määrän rajoituksen poistuminen sekä laajempi tieto muista käyttäjistä ja heidän toimimisesta palvelussa. Plus-jäsenet näkevät profiilinsa vierailijat, kuka on lukenut heidän lähettämänsä viestit, kuka on lisännyt heidät suosikkeihinsa sekä muiden lähettämien ja vastaanottamien viestien määrän. Muiden profiilien lukeminen ja niihin vastaaminen vie usein paljon aikaa. Plus ominaisuuksien avulla pystyy helpommin määrittelemään keneen kannattaa ottaa yhteyttä ja kehen välttämättä ei. Myös vapaa sanahaku on erittäin hyödyllinen ominaisuus. Sen avulla voi helposti hakea muita käyttäjiä, joilla on samanlaisia luonteenpiirteitä, harrastuksia tai kiinnostuksenkohteita.

Megafonihuudot saattavat tuntua suurelta edulta, mutta käyttäkokemusten perusteella ne eivät useinkaan tuota paljon yhteydenottoja. Muut käyttäjät saattavat kokea huutelun epätoivoiseksi huomionhauksi. Treffit Plus -lisäpalveluun kuuluu jäsenyyden mitasta riippuen muutama huuto ja niitä voi hankkia lisää maksua vastaan.

Käyttäjät

Suomi24 Treffit on käyttäjämäärältään yksi Suomen suurimmista deittipalveluista. Sivuston ikäraja on 16 vuotta. Useimmat treffisivustot hyväksyvät käyttäjikseen vain täysi-ikäisiä deittailijoita, joten Suomi24 Treffien ikäraja on hieman keskimääräistä alhaisempi. Ikärajasta huolimatta sivustolta löytyy vain vähän alaikäisiä käyttäjiä.

Miehiä Suomi24 Treffit -sivustolla on käytännössä kaikkien muiden deittisivustojen tapaan selvästi naisia enemmän. Koko käyttäjämäärästä melko tarkkaan kolmannes on naisia. Jokaista naista kohti on siis treffipalstalla noin kaksi miestä. Suurin ero miesten ja naisten määrässä on 40–44-vuotiaissa, minkä ikäisissä on keskimäärin 2,35 miestä yhtä naista kohti. Ikäjakauma on tasaisempi alle 25-vuotiaissa ja yli 55-vuotiaissa.

Suurin yksittäinen käyttäjäryhmä sekä miehissä että naisissa on 30–34-vuotiaat. Toiseksi suurimmaksi ikäryhmäksi nousee miehissä 35–39-vuotiaat ja naisissa 25–29-vuotiaat sekä kolmanneksi suurimmaksi ikäryhmäksi miehissä 25–29-vuotiaat ja naisissa 35–39-vuotiaat. Käyttäjistä 42% on 25–39-vuotiaita ja 32% 40–55-vuotiaita. Ikäjakauma on kauttaaltaan hyvin tyypillinen, eikä Suomi24 Treffit näytä houkuttavan erityisesti mitään tiettyä ikäryhmä. 25–39-vuotiaat ovat suurin ikäryhmä, sillä tämän ikäisistä löytyy eniten seuraa kaipaavia sinkkuja.

suomi24 treffit ikajakauma
Suomi24 Treffeissä on eniten kolmekymppisiä deittailijoita.

Suomi24 Treffien käyttäjät ovat lähes poikkeuksetta heteroseksuaaleja. Seksuaalisuutensa ilmoittaneista miehistä 98% on heteroseksuaaleja, hieman yli 1% biseksuaaleja ja vain noin puoli prosenttia homoseksuaaleja. Naisissa heteroseksuaalien osuus on hieman alhaisempi eli 92%. Biseksuaaleja on 6% ja homoseksuaaleja 2%. Suomi24 Treffit ei siis näytä vetävän puoleensa seksuaalivähemmistöjä.

Suurin osa käyttäjistä etsii sivustolta treffiseuraa tai elämänkumppania. Seksiseuraa ilmoittaa etsivänsä 19% miehistä ja 7% naisista. Määrällisesti seksiä etsiviä miehiä on noin kuusi kertaa enemmän kuin seksiä etsiviä naisia.

Kaikki tilastot ovat vuoden 2015 marraskuulta ja saattavat hieman muuttua ajan myötä.

Yksityisyys

Yksityisyyden ja yksityisyysasetusten vähäisyys on yksi Suomi24 Treffit -deittisivuston huonoimmista puolista. Kaikista profiileista näkyy täysin julkisesti rekisteröimättömille käyttäjille nimimerkki, profiilikuva, seksuaalinen suuntautuminen, horoskooppi, haun kohde ja esittelytekstin alku. Nämä ovat aina julkisia, eikä niitä saa piilotettua edes maksullisella Treffit Plus -jäsenyydellä.

Yksityisyysasetuksia sivustolla on vain kolme. Käyttäjä voi blokata muita käyttäjiä, valita keneltä vastaanottaa viestejä ja piilottaa oman Treffit Plus -jäsenyytensä näkymästä muille. Varsinkin kuvien näkyvyyden rajoittaminen on ominaisuus, jota deittipalstalle kovasti kaipaisi. Tämä ominaisuus on nykyään tarjolla monilla muilla deittisivustoilla. Lisäksi olisi hyvä, jos oman profiilin näkymisen voisi estää muille kuin oman ihannekumppanin täyttäville deittailijoille.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun saa yhteyden joko puhelimitse (2,01€/min) tai palautelomakkeen avulla. Yhteystiedot löytyvät sivuston “opastus” -kohdasta.

Käyttäjien kokemukset

Suuren suosion myötä Suomi24 Treffit kokemuksia on jaettu paljon keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa. Kokemukset ovat olleet hyvin vaihtelevia. Suomi24 vaikuttaa olevan toisaalta suurien rakkaustarinoiden alullepanija ja toisaalta suuri pettymysten ja katkeroitumisen aiheuttaja.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Nopea rekisteröitymisprosessi
 • Kaikki välttämättömät ominaisuudet ovat ilmaisia
 • Paljon käyttäjiä kaikissa ikäryhmissä
 • Selkeä ja helppo käyttää
 • Kattavat maksulliset lisäominaisuudet

Miinukset

 • Kaikki profiilit näkyvät myös rekisteröimättömille käyttäjille
 • Yksityisyyteen liittyviä ominaisuuksia on hyvin vähän
 • Ilmaisuus ja saman sivuston yhteydessä toimiva kyseenalaista mainetta niittänyt keskustelupalsta vaikuttavat käyttäjien tasoon.
 • Tekaistuihin profiileihin ja roskapostittajiin törmää usein
 • Hakutuloksissa näkyy samoja profiileja moneen kertaan.
 • Käyttäjien kokemuksien mukaan palvelu toimii ajoittain epävakaasti
 • Käyttöehtojen mukaan sivustolle lisättyä materiaalia kuten profiilikuvia voi käyttää palvelun markkinoinnissa
VIERAILE SIVUSTOLLA
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Hinta
90 %
Käyttäjämäärä
90 %
Käyttökokemus
50 %
Ominaisuudet ja toiminnot
100 %
Yksityisyys
20 %
Seuraava artikkeliHappy Pancake arvostelu ja kokemuksia
suomi24-treffit-arvostelu<a href="https://www.nettideittailu.com/suomi24-treffit" rel="nofollow" target="_blank">Suomi24 Treffit</a> on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista deittisivustoista. Se tarjoaa erinomaisen alustan seuranhakuun kaikenikäisille deittailijoille. Sivuston kautta tavoittaa tuhansia suomalaisia sinkkuja. Ominaisuudet ja toiminnot ovat hyvin kattavia ja selkeitä puutteita on ainoastaan yksityisyydessä ja yksityisyysasetuksissa. Suomi24 Treffit on treffiseuraa tai elämänkumppania etsivän budjettitietoisen deittailijan valinta.