Miten teet parhaan vaikutuksen naiseen?

Usein pienillä asioilla on suuri merkitys ensivaikutelman luomisessa. Yksi nokkela kommentti tai muutama kohtelias ele tekee usein vaikutuksen naiseen, kun taas yksi ainoa tökerö kommentti voi pilata mahdollisuutesi täysin. Ihmiset tekevät ensitreffeillä usein päätelmänsä hyvin nopeasti, joten pienetkin asiat voivat vaikuttaa siihen, miten treffit etenevät.

Kerromme tässä muutaman hyvän vinkin, jotka kannattaa ottaa huomioon treffeillä. Vinkkimme ovat hyvin yksinkertaisia. Ne eivät vie aikaa, eivätkä vaadi erityistaitoja. Näitä vinkkejä noudattamalla teet kuitenkin paremman vaikutuksen tavoittelemaasi naiseen.

Ole siisti

Epäsiisti parransänki ja lieväkin hienhaju voi helposti lopettaa treffit ennen aikojaan. Useimmat naiset pitävät siisteistä miehistä ja haluavat, että mies tuoksuu ja näyttää hyvältä joka tilanteessa. Tämä ei toki tarkoita, että et voi pitää partaa, mutta parran tulisi aina olla tarkasti siistitty.

Katso silmiin

Kun on treffeillä kauniin naisen kanssa, katse harhailee helposti muualle kuin silmiin. Ja mitä kauniimpi nainen on, sitä vaikeampi on keskittyä keskusteluun. Muista kuitenkin, että jos tuijotat kaulaaukosta sisään samalla kun deittisi kertoo itselleen tärkeistä asioista, et vasmasti anna itsestäsi kovin hyvää ensivaikutelmaa.

Juttele ystävien kanssa

Ennen kuin pyydät naista treffeille, arvioit varmasti sekä hänen ulkonäköään että hänen luonnettaan. Naiset ottavat huomioon samat asiat, mutta näiden lisäksi miettivät jo hyvin aikaisessa vaiheessa, onko mies sopiva pidempiaikaiseksi kumppaniksi. Naisille on usein tärkeää, että kumppani tulee hyvin toimeen hänen ystäviensä kanssa.

Naiset pitävät tyypillisesti mukavista, sosiaalisista ja hurmaavista miehistä, jotka miellyttävät myös naisen ystäviä ja perhettä. Ota siis huomioon naisen ystävät jo aikaisessa vaiheessa. Tee vaikus ystäviin, koska tämän avulla teet vaikuksen myös kiinnostuksesi kohteeseen. Muista kuitenkin tehdä selväksi, että olet kiinnostunut nimenomaan hänestä etkä hänen ystävistään.

Älä huomioi puhelintasi

Puhelimeen puhuminen tai tekstailu kesken treffien on yksi selkeimmistä tavoista ilmaista, että ei ole kiinnostunut deitistään vähääkään. Tämän vuoksi on erittäin suositeltavaa jättää puhelin huomiotta treffien ajaksi. Moni luulee, että nopea tekstari tai puhelu kesken keskustelun ei haittaa mitään. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Päinvastoin, laita puhelimesi äänettömälle naisen nähden. Näin hän tietää, että haluat antaa hänelle kaiken huomiosi.

Auta takin kanssa

Kun haluat keksiä yksinkertaisia keinoja, joiden avulla voit tehdä vaikutuksen naiseen, ajattele ensin asioita, joita jo isoisäsikin teki. Naiset rakastavat vanhanaikaista herrasmiesmäisyyttä. Takin kanssa auttaminen on hyvä esimerkki tästä. Se on ystävällinen teko, joka ei ole nykyään kovin yleinen. Tämän vuoksi voit helposti erottua muista sen avulla. Se on myös hyvä ensimmäinen askel kohti lähempää fyysistä läheisyyttä.

Avaa ovi

Oven avaaminen naisella on klassinen herrasmiehen ele. Tämän kaltaiset eleet ovat vähentyneet viime aikoina. Tee oma osasi herrasmiesmäisyyden palauttamiseksi avaamalla deitillesi ovi.

Kehu ulkonäköä

Sinun ei välttämättä tarvitse tyytyä kaikkein kliseisimpiin kohteliaisuuksiin. Voit esimerkiksi kertoa, että deittisi näyttää hyvältä asussaan. Valitse sanasi harkiten ja muista, että luontevuus ja aitous on kaikkein tärkeintä.

Kehu positiivisuutta

Kertomalla deittille, että hän vaikuttaa positiiviselta ja iloiselta, saa aikaan usein hyvän reaktion. Useimmat ihmiset haluavat antaa itsestään iloisen ja hauskan mielikuvan. Lisäksi voit myös kysyä asioista, jotka tekevät hänet onnelliseksi. Näin deittisi myös liittää mielessään positiivisista asioista puhumisen sinuun.

Kysy kysymyksiä

Kun tutustut uuteen ihmiseen, yksi tärkeimmistä tavoitteista on saada hänet tuntemaan olonsa mukavaksi. Yksi hyvä keino tähän on ohjata keskustelua niin, että deittisi voi luontevasti kertoa itsestään. Useimmat naiset tykkäävät puhua itsestään. Se on helppo keskustelun aihe kenelle tahansa. Kysymällä deittisi menneisuudestä tai kiinnostuksen kohteista osoitat lisäksi, että olet kiinnostunut muustakin kuin hänen ulkonäöstään.

Kysy neuvoa

Niin yllättävältä kuin se kuulostaakin, naiseen voi usein tehdä vaikutuksen kysymällä tältä neuvoa. Tämä osoittaa, että arvostat muiden ihmisten näkemyksiä ja erityisesti deittisi mielipidettä. Älä kuitenkaan anna itsestäsi sellaista mielikuvaa, että et tiedä mitään asiasta, johon kysyt deittisi näkemystä. Vältä myös aiheita, joista deittisi ei ehkä tiedä mitään.