Deittipalvelut ovat yleistyneet huomattavasti viime vuosina, ja ne ovat nykyään yksi suosituimmista tavoista löytää kumppani. Useimmat deittipalvelut mahdollistavat kumppanin löytämisen yhteisten kiinnostusten ja arvojen perusteella, mikä saattaa tehdä sopivan kumppanin löytämisestä helpompaa. Vaikka deittipalvelut ovatkin suosittuja, on silti melko yleistä, että naiset jättävät kokonaan vastaamatta miesten viesteihin. Tässä artikkelissa tarkastelemme syitä tähän ilmiöön.

Viesti on liian pitkä tai tungetteleva

Naiset eivät välttämättä vastaa miesten viesteihin deittipalveluissa, jos viestit ovat liian pitkiä tai tungettelevia. Miehet saattavat lähettää pitkiä viestejä, jotka sisältävät yksityiskohtaisia kysymyksiä naisen elämästä. Tämä voi tuntua hyvin tunkeilevalta ja saada vastaanottajan tuntemaan olonsa epämukavaksi. Erityisesti silloin, jos viestit ovat aggressiivisia tai vaativia, nainen voi tuntea olonsa uhatuksi, mikä saa hänet välttelemään keskustelua.

Huonolaatuinen profiili

Miehet, jotka eivät ole ollenkaan panostaneet deittiprofiiliinsa eivät välttämättä saa vastauksia kovin monilta naisilta. Jos mies ei näe ollenkaan vaivaa profiilinsa täyttämisen, voi nainen tuntea, että hänellä ole miehen kanssa tarpeeksi yhteisiä kiinnostuksen kohteita tai arvoja. Myös profiilikuva on erittäin tärkeä, sillä se on usein ensimmäinen asia, johon nainen kiinnittää huomionsa. Jos profiilikuva on huonolaatuinen tai profiilikuvaa ei ole ollenkaan, nainen saattaa tuntea, että mies ei ylipäätään ole tarpeeksi kiinnostunut deittailusta.

Liikaa hoppua

Monet miehet lähettävät viestejä, mutta eivät ole valmiita sitoutumaan keskusteluun. Nainen saattaa kokea, että mies ei ole tarpeeksi kiinnostunut hänestä tai että mies haluaa vain huvikseen keskustella. Tämä voi johtaa siihen, että nainen jättää vastaamatta miehen viesteihin, sillä hän haluaa mieluummin keskustella jonkun kanssa, joka on valmis sitoutumaan keskusteluun ja keskustelun jälkeen tapaamaan kasvotusten.

Tylsät ja geneeriset viestit

Monet miehet lähettävät samanlaisia viestejä kaikille naisille, joita he pitävät edes vähän kiinnostavina. Tämä voi saada naisen tuntemaan, että mies ei ole kiinnostunut juuri hänestä, vaan ainoastaan deittailemisesta yleisesti. Tylsät ja geneeriset viestit voivat myös saada naisen tuntemaan, että mies ei ole tarpeeksi mielenkiintoinen tai omaperäinen hänen makuunsa.

Liian seksuaaliset viestit

Monet miehet lähestyvät naisia heti alkuun hyvin seksuaalisilla tai muuten epäsoveliailla viesteilllä. Nainen voi kokea nämä viestit ahdistaviksi tai epämiellyttäviksi, ja siksi hän ei halua vastata niihin. Seksuaalissävytteiset tai loukkaavat viestit voivat myös antaa kuvan siitä, että mies ei ollenkaan kunnioita naisia, mikä voi saada naisen tuntemaan olonsa epämukavaksi.

Hyvä ensimmäinen viesti deittipalvelussa on tärkeä, sillä se voi vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka vastaanottaja suhtautuu viestiin ja potentiaaliseen seurustelukumppaniin. Joitakin vinkkejä hyvän ensimmäisen viestin kirjoittamiseen ovat henkilökohtaisen yhteyden luominen, kiinnostavan kysymyksen esittäminen ja oikeinkirjoituksen ja kieliopin huolellinen tarkistaminen. On myös tärkeää olla rehellinen ja aidosti oma itsesnsä sekä välttää tavanomaisia tai kliseisiä avauslauseita. Hyvä ensimmäinen viesti deittipalvelussa on yksilöllinen, kiinnostava ja houkutteleva, mutta myös kohtelias ja kunnioittava vastaanottajaa kohtaan. Kirjoitimme hiljattain myös pidemmän artikkelin siitä, miten saat viestiisi vastauksen deittipalvelussa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että naiset eivät välttämättä vastaa miesten viesteihin deittipalveluissa useista eri syistä. Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada vastaus, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota tässä artikkelissa esiteltyihin yleisimpiin virheisiin. Muista kuitenkin myös, että naiset ovat yksilöitä, joten kaikki eivät reagoi samalla tapaa tietyyn lähestymistapaan.