e-kontakti blogi 2015
Listasimme E-kontaktin blogin parhaat artikkelit vuodelta 2015. Kuva: E-kontakti

Deittipalvelu E-kontakti päivittää aktiivisesti nettideittailuun liittyvää blogia. Blogista voi lukea hyviä deittivinkkejä, tilastotietoa nettideittailusta sekä tositarinoita E-kontaktista toisensa löytäneistä pareista. Listasimme tähän E-kontaktin blogin parhaat palat vuodelta 2015.

10E-kontaktin kyselyjen tulokset

e-kontakti kyselyt

E-kontakti toteuttaa ajoittain nettideittailuun ja seuranhakuun liittyviä kyselyitä. Kyselyjen avulla selvitetään E-kontaktin käyttäjien näkemyksiä, mieltymyksiä ja mielipiteitä. Vuoden 2015 aikana E-kontakti toteutti kuusi kyselyä.

9Toimiva profiilikuva

e-kontakti profiilikuva

Profiilikuva on kiistattomasti tärkein yksittäinen asia toimivassa deittiprofiilissa. Kuvalliset profiilit saavat deittisivustoilla huomattavasti kuvattomia enemmän yhteydenottoja. E-kontakti luonnehti blogissaan, miten valitset profiiliisi kuvan, jota ei voi ohittaa. Vinkkejä noudattamalla saat profiiliisi enemmän vierailijoita ja yhteydenottoihisi enemmän vastauksia. Hyvä ja edustava kuva takaa menestyksen deittipalvelussa.

8Täydellinen viesti deittisivustolla

e-kontakti täydellinen viesti deittisivustolla

Deittisivustoilla yhteydenpito alkaa yleensä kirjoittamalla. Aina kiinnostusta herättävien viestien laatiminen ei kuitenkaan ole helppoa. E-kontaktin blogista löytyy käytännölliset ohjeet täydellisen viestin laatimiseen. Jos hyvien avausviestien keksiminen tuntuu hankalalta, kannattaa ehdottomasti lukaista läpi nämä vinkit.

7Deittiasiantuntija vastaa erikoisiin Google-hakuihin

e-kontakti erikoisia kysymyksiä

E-kontaktin blogi keskittyy yleensä toimiviin deittivinkkeihin ja muihin mielenkiintoisiin seuranhakuun liittyviin asioihin. Elokuussa blogissa vaihdettiin kuitenkin vapaalle ja ihmeteltiin huumorimielellä, minkälaisia seuranhakuun liittyviä hakuja ihmiset tekevät Googlessa. Oudoista ja hauskoista hauista saa mukavaa piristystä päivään!

6Top 3 vinkit miehelle naisten iskemiseen

e kontakti top 3 vinkit naisten iskemiseen

Toimivat vinkit naisen iskemiseen ovat aina lukijoiden kestosuosikkeja. E-kontakti listasi blogissaan TOP 3 vinkkiä naisten iskemiseen. Näitä ei kannata ohittaa, sillä vinkkien avulla deittailu sujuu onnistuneesti ja pääset useammin treffeille. Nettideittailussa perusasioihin panostaminen on tärkeää.

5Tällä yksinkertaisella kikalla saat enemmän viestejä deittisivustolla

e-kontakti enemmän viestejä

Yksi yleisimmistä harmistuksen aiheista nettideittailussa on vähäiset kontaktit ja yhteydenotot. Yhteydenottojen määrään voi kuitenkin helposti itse vaikuttaa. E-kontakti kertoo muutaman yksinkertaisen kikan, joiden avulla saat enemmän viestejä. Näitä vinkkejä noudattamalla vältät helposti mahdolliset nettideittailun aiheuttamat pettymykset ja harmistukset.

4Kuinka iskeä nainen?

e-kontakti kuinka iskea nainen

Tätä suosittua aihetta käsiteltiin toisenkin kerran E-kontaktin blogissa vuonna 2015. Tällä kertaa blogissa käytiin läpi 10 vinkkiä naisen iskemiseen. Näiden vinkkien avulla mies kuin mies löytää helpommin kiinnostavaa seuraa.

3Nettideittailun säännöt ja vinkit

e-kontakti deittailu netissä

Monelle nettideittailun aloittaminen saattaa tuntua hankalalta tai pelottavalta. Tätä helpottamaan E-kontakti on julkaissut artikkelin nettideittailun säännöistä ja vinkeistä. Artikkelissa käydään läpi nettideittailun perusasiat ja annetaan vinkkejä onnistuneeseen seuranhakuun netissä. Tämä on erittäin hyödyllistä luettavaa aloittelevalle nettideittailijalle.

2Vanhempi nainen ja nuorempi mies

e-kontakti vanhempi nainen nuorempi mies

Puumalla tarkoitetaan naista, joka etsii seuraa selvästi itseään nuoremmista miehistä. Maaliskuussa 2015 E-kontakti selvitti, löytyykö sivustolta puumanaisia. Vastaus ei ollut kovin yllättävä. Puumanaisia on palvelussa huomattavasti vähemmän kuin heitä etsiviä miehiä. Vain hyvin harvat naiset tekevät aloitteita yli kymmenen vuotta nuoremmille miehille. Nuoret miehet sen sijaan ovat aktiivisia ottamaan yhteyttä vanhempiin naisiin. Näin voisi kuvitella, että puumalle löytyy helposti seuraa E-kontaktista.

1Tositarinat

e-kontakti tositarinat

Deittisivuston tärkein tehtävä on tarjota käyttäjille mahdollisimman hyvät puitteet kumppanin löytymiselle. Mitä useampi pari löytää toisensa treffisivuston kautta sitä parempi sivusto on kyseessä. Jotta sivuston toimivuus ei jäisi arvailujen varaan, E-kontakti julkaisee säännöllisesti sivuston kautta toisensa löytäneiden parien rakkaustarinoita. Seuraavat tositarinat julkaistiin vuonna 2015.